Katalog

Populära filter
115 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Nivea - vårdande hudvård som ger naturlig skönhet

Nivea har i över 100 år skapat vårdande hudprodukter för alla hudtyper. De grundades i Tyskland och har genom åren blivit populära i många länder runtom i världen. I Sverige är de ett av de mest kända märken inom hudvård. Med ett eget team av professionella forskare och eget laboratorium är produkterna ständigt under utveckling. Allt för att hitta nya genombrott och för att ständigt vara uppdaterade inom hudvårdsutvecklingen och de senaste rönen.

Naturlig skönhet är något som Nivea värdesätter. Visionen är att skapa hudvård som vårdar och tar hand om huden på bästa sätt. Och det är viktigt att alla hudtyper ska få den unika vård de behöver. Alla människor har olika typer av hud och därför olika behov, och det har Nivea självklart tagit hänsyn till. I det här sortimentet hittar du hudvård för både kvinnor och män, bland annat dagkrämer, nattkrämer, serum och solkrämer.

Nivea riktar sig till människor i alla åldrar och alla hudtyper. Dessutom ser de till att alltid ha bra pris, så att alla ska kunna ha råd med högklassiga hudkrämer. Ett stort plus är att de inte använder sig av djurförsök i tillverkningen av produkterna. Ännu en anledning att införskaffa dem!

Skydda dig mot solen med Niveas solkrämer

Med en så här lång erfarenhet kan du lita på att du får säker och effektiv hudvård som verkligen gör skillnad. Eftersom de funnits så länge förstår man att utbudet förändrats och utvecklats genom åren. De var till exempel med när solkrämerna började bli populära under 60-talet. Innan det fanns det knappt någon forskning alls bakom sambandet mellan hudcancer och solande.

Idag vet man betydligt mer, och därför erbjuder de idag ett stort sortiment av solskyddsprodukter. Målet är att skydda och hjälpa människor så de kan njuta av solen samtidigt som de slipper oroa sig för hudskador och för tidigt åldrande.

De bästa solkrämerna är även återfuktande, vilket är perfekt då du får två funktioner i en och samma produkt. Niveas solskyddsprodukter är perfekta att använda under varma sommardagar och semesterresorna till varmare breddgrader. Solkrämerna finns i flera olika SPF-styrkor så du kan välja hur mycket skydd du vill ha.

Skonsamma ansiktskrämer som ger en hälsosam lyster

Det är viktigt att vara noga med hudvården och komma ihåg att återfukta huden både morgon och kväll. Med Niveas hudkrämer får du en mjuk och naturlig känsla som varar under hela dagen eller natten.

De erbjuder många olika typer av ansiktsvård, till exempel dagkrämer, nattkrämer och serum. Produkterna är mjukgörande och skapade för att framkalla den där hälsosamma lystern du drömmer om.

Bland Niveas mest populära produkter finns antirynk-krämerna. Om du vill ha en kräm som förebygger synliga ålderstecken som rynkor kan du välja en variant som slätar ut huden och gör den elastisk. Om du istället har en fet hud och vill minska glanset i ansiktet så finns krämer även för dig. Ambitionen är att du efter daglig användning av produkterna ska märka en klar förbättring av din hud.