Populära filter
  • Man
  • Barn
144 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Never Fully Dressed för vardagen och festen

2009 startade grundaren Lucy Never Fully Dressed (NFD). Första affären öppnades i Buckhurst Hill, Essex och idag hittar du kläderna bland annat på Zalando. Never Fully Dressed är ett klädesmärke som gillar att ge stylingtips då kläderna går att använda till fint men även till vardags, beroende på hur du väljer att mixa och matcha. Du kan bland annat få förslag på hur du kan styla din outfit genom att skrolla ner på den utvalda produkten du önskar köpa och titta på ”skaffa stilen” på Zalandos hemsida.

Stilrena och hållbara Never Fully Dressed-kläder

Mönster och print designas i fabriken av det lilla mode- och grafisk formgivarteamet, medan vissa print köps in från lokala printstudior i London. Never Fully Dressed fokuserar på att ge kläderna en feminin print som ger kläderna en längre livslängd samtidigt som strålar det självförtroendet bara du kan. Never Fully Dressed fokuserar också på att göra sitt mode mer miljövänligt, bland annat tillverkas en hel del kläder i England för att minska det ekologiska fotavtrycket. När det gäller materialet har NFD börjat använda återvunnet polyester, samt naturliga och nedbrytbara material så som viskos, ekologiskt bomull och linne.

Färgstarka kläder

NFD erbjuder klänningar och kjolar med spännande mönster och färger som tar fram din feminina sida samtidigt som de ger en härlig attityd. Matcha gärna din kjol eller klänning med ett fint linne eller en kaxig skjorta för en mer unik stil, tillsammans med en väska där du kan förvara dina värdesaker när du är ute på äventyr. För de lite kyligare dagarna kan du även investera i en snygg jacka som hjälper till att hålla uppe värmen. För träningspassen hittar du även träningskläder som är anpassade för att göra din träning lite lättare. När du köper från NFD kan du vara garanterad att du får en rolig färgklick i garderoben eller ett annorlunda mönster inspirerat av naturen och djuren. Då Never Fully Dressed kläder och accessoarer främst kommer i färgstarka textiler kan du matcha och mixa de olika färgerna och mönstren i en kombination som du aldrig tidigare har sett, för att skapa just din unika stil.