Katalog

Populära filter
8 artiklar

Mulberry – premiumplagg med inspiration från England

Ledorden för Mulberry är tradition, kvalitet och design, vilket också syns tydligt i deras kollektioner. Märket erbjuder produkter influerade av den engelska landsbygden, och de är tillverkade i allra högsta kvalitet.

Sofistikerade kläder som blandar engelsk design med moderna inslag

Få märken har påverkat modevärlden på samma sätt som Mulberry, och deras typiska trädlogga syns regelbundet på catwalken runt om i världen. Många förknippar märket med deras klassiska väskmodeller, men kollektionerna innehåller även ett stort utbud av exklusiva kläder och skor. Sedan 1971 har de skapat eleganta klädesplagg med attityd, och det är lätt att känna igen deras produkter på grund av de stilrena detaljerna.

Trots den kraftiga framfarten genom åren så har märket alltid varit troget sina brittiska rötter. Det syns tydligt i de klassiska rutmönster som går att hitta på både halsdukar och ytterkläder. Man har även satsat hårt på att ta fram hållbara och moderna plagg som samtidigt är sköna att bära.

Etiska värden är viktiga för Mulberry, som har valt att avstå från all användning av päls i sin klädtillverkning. De har också strikta etiska policys som både varumärket själva och deras leverantörer måste följa när det gäller djurhantering och läderanvändning. Det gör att du kan handla deras produkter med gott samvete. 

Klassiska kollektioner som är framtagna för den moderna stadsmänniskan

Mulberrys kollektioner är riktiga hantverk, och de har ett stort utbud av trendiga skor som är tillverkade med mycket kärlek och omsorg. För den som befinner sig på kontoret eller ute på fest kan ett par stövlar eller boots med hög klack vara ett snyggt alternativ. För de mer avslappnade tillfällena kan det istället vara skönt att satsa på ett par riktigt bekväma ballerinaskor eller slip-ins.

Det finns också många kollektioner som innehåller vackra kappor. Dessa kan användas vid alla tillfällen. De klassiska modellerna i jordnära nyanser är tidlösa och syns regelbundet på modemedvetna kvinnor runt om i världen. Tack vare sin höga kvalitet kan plaggen användas i många år framöver, utan att förlora varken sin passform eller skönhet.

Märket har även ett brett sortiment av vackra accessoarer och tillbehör. För att få till en snygg urban stil kan man välja att kombinera sin outfit med en scarf eller halsduk. De tillför en stilfull detalj, samtidigt som de är ett värmande tillbehör till ytterkläderna. En oversize modell ger en elegant och modern look.