Om du nånsin har satt foten i ett par stickade tofflor från Muk Luks så vet du vad vi pratar om. Enormt mjuka, varma stövlar och med ett skönt foder är det här våra bästa innetofflor. Perfekta efter en lång dag på jobbet, under kyliga årstider inomhus, eller vid varje tillfälle när vi vill mysa till det lite extra.

Bejaka mys och stilsäkerhet med Muk Luks

En tydlig designfilosofi som genomsyrar märket är att möjliggöra för alla att vara trogen sin individuella stil. Därför kan du välja från en varierad formgivning. Från mjukt stickade alternativ i kreativa mönster till de med högt skaft eller slip-in. Välj dina Muk Luks med kreativitet för att släppa fram din inre känsla. Vi älskar att kunna välja från ett brett utbud som erbjuder något för varje humör och tillfälle. Mys upp i soffan med dina Muk Luks och en kopp te, eller varför inte använda som innesko på jobbet under de kallare månaderna? Bär ihop med en stor stickad tröja för att få till en snygg helhet. Knähöga alternativ är utmärkta till kjol eller över ett par enfärgade byxor.

Expressiv autentisk design

Vad vi särskilt älskar med Muk Luks är de spännande färgvalen som alltid kommer i nya kul kontraster. Här kan vi alltid släppa lös vår inre kreativitet. Välj en långhårig modell som för tankarna till långa dagar i skidbacken och afterskin, eller välj en variant i knalligt mönster och sidendetaljer för ett sötare intryck. Avrunda en i övrigt nedtonad siluett med ett par Muk Luks för säsongens trendigaste inramning. Mys runt hemma i lika sköna som snygga inneskor och tofflor, eller välj en mer stilren modell som även funkar på kontoret. Det här är autentisk trend som vågar gå sin egen riktning. Vi älskar detta utmanande stiluttryck som låter oss leka med färg och form. Mixa och matcha nyskapande och initiativrika outfits med ett par Muk Luks på fötterna.