Katalog

85 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Fina och skyddade solglasögon från Mont Blanc

Med ett par snygga solglasögon från Mont Blanc kan du ta din outfit till nästa nivå, samtidigt som du skyddar dina ögon från solens strålar. I sortimentet hittar du både klassiska och trendiga modeller, med bågar och glas i flera olika färger.  

Brett sortiment med olika former, färger och material

Att ta fram ett par solglasögon från Mont Blanc är en spännande resa – från den första visionen till den slutliga produkten som säljs till kunden. Det är hantverkare som jobbar helhjärtat med att skapa solglasögonen, och vi är övertygade om att det är därför resultatet känns stilfullt, sofistikerat och lyxigt.

Solglasögonen är alltid av hög kvalitet och har en unik framtoning, oavsett om du väljer en klassisk eller trendig och lekfull modell. Det som samtliga modeller har gemensamt är den ikoniska stjärnan som pryder bågarna, samt att de ger bra sikt och skyddar dina ögon från solens UV-strålning.  

Mont Blancs breda sortimentet ger dig stora valmöjligheter. Vill du ha tunna bågar i metall eller bredare i plast? Föredrar du en svart toning på glasen, eller kanske brun eller blå? Även bågarna går att hitta i olika färger, som till exempel melerad, svart eller guld. Du finns något för alla smaker, helt enkelt! 

Därför ska du välja bågar baserat på din ansiktsform

Du möter solens strålar året om, så varför inte göra det med ett par snygga solglasögon från Mont Blanc? Att hitta rätt modell i djungeln av solglasögon kan dock vara lättare sagt än gjort – är du ute efter ett par klassiska, runda eller tonade? Vilka passar både stil och tillfälle? Nedan finner du vårt bästa tips som hjälper dig att välja modellen som passar dig bäst. 

Du ska självklart välja den modellen som du känner dig snyggast i, men det finns ett knep som guidar dig i rätt riktning. Det går ut på att analysera vad du har för typ av ansiktsform, och sedan välja bågar som är motsatsen till den.

Om du har en kantig ansiktsform är det snyggt att välja runda eller ovala bågar, detta ger ditt ansikte en mjukare framtoning. Har du däremot en rund ansiktsform är det snyggt att välja ett par solglasögon med kantig form. Det är motsatsen som skapar en spännande och fulländad look, och som får dig att sticka ut ur mängden.