Katalog

Populära filter
341 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Mo – stilrent mode med trendig touch

Det tyska varumärket Mo erbjuder stilsäkert mode med ett ungdomligt uttryck, av hög kvalitet. För dig som vill fylla på garderoben med nya favoriter, tidlösa plagg eller mer trendiga alternativ, är detta ett perfekt val.

Stilsäkra plagg med det lilla extra

Mo riktar sig till dig som är ute efter snygg design och som vill ha plagg som är lätta att matcha, samtidigt som de aldrig känns tråkiga. Märket hämtar spännande inspiration från musikvärlden och samtiden, vilket visar sig i utbudet i form av coola, ungdomliga detaljer. Utan att behöva tänka för mycket stylar du enkelt en snygg outfit, som träffar rätt och som ligger rätt i tiden.

Plagg med stilren design är ett perfekt val för dig som vill kunna göra mycket med lite. De är enkla att matcha på många olika sätt, vilket gör att du kan njuta av dina kläder länge och under många olika tillfällen.

Hos Mo kan du bland annat hitta snygga jackor, parkas och västar. När kylan kommer krypandes vill du så klart inte frysa, men vem har sagt att din stil behöver bli lidande för det? Välj och vraka bland olika jackor som håller dig varm året om. Bland tröjorna hittar du stickade modeller med hög polokrage och smickrande v-ringning, men även sweatshirts med klassisk, rundad krage. Färgskalan i svart, grått och harmoniska nyanser av blått och grönt är både stilsäker och lättmatchad. 

Satsa på plagg som är enkla att styla

Vi älskar att plaggen från Mo är så mångsidiga. Oavsett om du är ute efter en jacka i sportig modell, eller en parkas som passar vid mer formella tillfällen, så finns det något för dig. Matcha förslagsvis jackan med en mönstrad halsduk, ett par jeans och ett par boots, för en snygg look som gör att du håller stilen utan att behöva frysa.

De stickade tröjorna är en bra investering och finns i klassiska modeller vilket gör att de håller sig moderna oavsett säsong. En stickad tröja i till exempel svart eller grått är ett perfekt plagg till basgarderoben. De passar att bära såväl till jobbet med ett par eleganta byxor, som till vardags med ett par jeans. Du kan också välja att satsa på en variant i en stilren modell och med en sportig detalj som gör tröjan extra intressant, eller en sweatshirt med tryck som du matchar med ett par jeans och sneakers för en trendig vardagsoutfit.