För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Katalog från Mitchell & Ness

Varumärke
Pris
125
125
349
349
krkr
Tillfälle

52 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
Keps - beet red BLAST WASH SLOUCH STRAPBACK - Keps - olive brooklyn nets BLAST WASH SLOUCH STRAPBACK - Keps - pink CHUKKER - Keps - black Keps - black/red Keps - sand BLAST WASH SLOUCH - Keps - khaki golden state warriors RAINY DAY - Keps - royal/yellow CHUKKER - Keps - aqua CHUKKER - Keps - green CHUKKER - Keps - curry CHUKKER - Keps - white CHUKKER - Keps - black CHUKKER - Keps - olive FILTER 2.0 - Keps - navy Keps - blue/red LITTLE DRIBBLER DAD - Keps - black/white Keps - black CHUKKER - Keps - mustard CHUKKER - Keps - navy CHUKKER - Keps - forest BOX LOGO SNAPBACK - Keps - black TEAM ARCH - Keps - black/grey FILTER - Keps - blue CHUKKER - Keps - burgundy CHUKKER - Keps - pink CHUKKER - Keps - burgundy BALLPARK - Keps - black

Den här säsongen är all about avslappnad streetstyle. På Zalando får vi inte nog av sportinfluerade kollektioner med inspiration hämtad från lika delar basket- som hip hop-kultur. Med sin bas i amerikanska Philadelphia är det här ett märke att lita på vad gäller coolness. Vi älskar att hitta nya sköna outfits som bygger på stora t-shirts, lediga jeans och keps. För det är huvudbonaden som är avgörande när det handlar om styling från Mitchell Ness. Vi älskar hur vi kan välja en keps med vårt favoritlag i basket- eller hockeyligan. Vi vill visa världen var vi står! De senaste säsongerna har vi sett trenden med sweatshirts, ryggsäckar och accessoarer med tryck komma starkt. Vi vänder oss till Mitchell Ness och kör stilen all in. Våra favoriter är sköna plagg i jersey med en avslappnad siluett eller lediga t-shirts i bomull med stora prints. Glöm bara inte att kepsen är mer eller mindre obligatorisk!

Casual streetstyle med edge

Vi älskar riktigt bredhättade kepsar utan foder. Modellerna från Mitchell Ness är tillverkade i slitstark canvas som behåller formen. Runda till skärmen så som du vill ha den. Den här säsongen är det riktigt trenden att lämna den som den är - rak och stor utan böj. Det finns två saker som vi särskilt gillar med Mitchell Ness: att vi hittar trendiga kepsar med våra favoritlag och att de kommer i så många färger. Om du inte håller på något särskilt har märket även en rad häftiga modeller med helmönster som kamouflage och märkets egen logotyp. Välj en monokrom grund med en logga i en riktigt färgstark kulör som bryter av looken. Eller varför inte fånga upp den i en hoodie eller t-shirt? Vi behöver väl knappast säga att det är säsongens sneakers som gäller för en fulländan outfit?