Skjortklänning - windsor-wine PUNTO DI ROMA PLEATED - A-linjekjol - windsor wine Snörstövletter - cognac Cocktailklänning - black REPEAT STRIPED - A-linjekjol - duck green Axelbandslös bh / Multifunktionsbh - red Axelremsväska - black A-linjekjol - black Ankelboots - black Slip-ins - brandy Stickad tröja - navy Fingervantar - black T-shirt med tryck - soft pink rose Blus - black Cocktailklänning - rose dust Pumps - gold Blus - black Bygel-bh - bordeaux Bygel-bh - green/beige CHECKED - Kofta - dark blue Halsduk - rose Cocktailklänning - black Blus - black Fingervantar - black/grey Linne - navy blazer Skjorta - baroque rose Axelremsväska - brandy Plånbok - cherry KNEE LENGTH SKIRT WITH SEQUINS WAISTBAND - A-linjekjol - rose dust DOBBY - Sommarklänning - peach/nougat Sommarklänning - multicoloured Blus - white alyssum Blus - light mahogany Jerseyklänning - eclipse Fingervantar - cognac Ballerinas med remmar - black Bikini - multicoloured Pyjamas - nude Nattlinne - nude/burgundy BLOUSE WITH SEQUINS CUFF - Blus - rose dust A-linjekjol - gold/black Halsduk - rose Pyjamas - mint Snörstövletter - black Ballerinas med remmar - red Stickad tröja - black Snörstövletter - black Axelremsväska - black Scarf - navy/rose/grey Sandaletter - black Bomberjacka - gold/black Klassiska pumps - black Snörstövletter - black Blus - chinese red Sommarklänning - black Blus - dark blue Axelremsväska - cherry Ankelboots - taupe Blus - black Klassiska pumps - nude