Filter1

Merc
Katalog

1 artiklar

Merc grundades år 1967 och är kända för att producera läckert brittiskt gatumode som är mycket populärt framför allt bland ungdomar. Med sina tydliga inslag av modkultur sticker de ut och överröstar alla sina konkurrenter utan att någonsin göra plaggen alltför extrema. Kläderna, skorna och accessoarerna från Merc bjuder dig på en liten nostalgitripp och är lika snygga till vardags och på jobbet som vid olika festliga sammankomster.

Merc designar för både män och kvinnor och kvaliteten kan man knappast klaga på - om du är av det kräsna slaget och bara nöjer dig med det absolut bästa så kommer detta märke att få dig på fall. Klä dig från topp till tå i dessa kläder för en riktigt stark och karaktäristisk look eller kör bara på enstaka plagg om det när något du trivs bättre med. Modet från Merc gör sig lika utomordentligt oavsett hur du väljer att bära det!

Merc - nutida mode med inslag av modkultur

Om du tycker om att dra blickarna till dig så är Merc ett märke som är värt att spana in - ta dig en titt i Zalandos webbshop där du kan välja och vraka mellan alla deras fräschaste designer! För dig som gillar stiliga pikéer finns det extra mycket att vila ögonen på, då Merc inte bara har traditionella varianter utan även nyare modeller med läckra mönster och moderna färger. Dessutom finns det jerseyklänningar i pikéstuk för kvinnor som tycker om en lite starkare look.

Hos Zalando hittar du även skor, jackor, byxor, skjortor och mycket mer från Mercs sortiment. Här kan både män och kvinnor plocka ihop hela outfits att pigga upp sin personliga klädstil med, så att just du kan känna dig riktigt välklädd hela året om. Anamma det brittiska gatumodet med de snygga och tidlösa plaggen från Merc - detta är en populär trend som aldrig förlorar sin enorma charm!