Populära filter
144 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

McQ Alexander McQueen

Stilen hos McQ Alexander McQueen är unik och urban. Här har vi ett märke som designar enligt devisen more is more. Vi älskar att kunna mixa och matcha sportswear-betonade plagg, mönster och high fashion. Resultatet är rockglammigt med ett stort mått av edge. Vi låter deras kollektioner med casual elegans leda oss in i den här säsongen.

Casual coolness hos McQ Alexander McQueen

I en ung mix av preppyinfluenser och street lyckas McQ Alexander McQueen fånga in en storstadsmässig finess i sin formgivning. Vi älskar den användbara mixen av plagg som enkelt matchas till exklusiva looks. Kläderna passar perfekt till en händelserik livsstil där du rör dig från dag till kväll. Vi går enkelt från kontoret direkt till kvällsdrinken iklädda McQ Alexander McQueen. Skräddarsydda tygbyxor i sportinfluerat utförande paras med fördel med en t-shirt i regular fit med tryck. Värm dig gärna genom att addera någon av deras sweatshirts eller jackor. Vi kan inte få nog av dessa flytande gränser mellan välklätt och ledigt. Det här är okomplicerat mode med en chic inramning som ligger helt rätt i tiden.

Finn dina favoritlooks från high fashion-favoriten

När chefsdesigner Alexander McQueen gick ur tiden stannade modevärlden. Dock har man fört hans kreativa och innovativa ande vidare in i nya spännande linjer. Det är den omfångsrika detaljrikedomen som får oss att falla särskilt för McQ Alexander McQueen. Här lämnas ingenting åt slumpen utan varje söm och skräddad linje utmanas med en modern twist. Förvänta dig intressanta helmönstrade tröjor, djurprints och överdimensionerade silhuetter. I exklusiva materialval höjer de ribban ytterligare genom en förfinad finish och hög kvalitet. Vid sidan om den breda klädlinjen erbjuder McQ Alexander McQueen en mängd accessoarer. Sko dig i säsongens sneakers där märket gärna blandar skinn och mesh för coola kontraster, eller ta höjd i deras kaxiga klackskor. Skärp, solglasögon och halsdukar accentuerar din look ytterligare.