Katalog

108 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Det tyska märket Mazine slog först upp portarna år 1998 och har sedan dess tagit fram spännande klädkollektioner som alla representerar en ungdomlig, sportig och urban attityd. Mazine är så mycket mer än bara ett märke - de representerar en livsstil. Kläderna är tänkta för aktiva människor som alltid är i farten, både i storstan och ute i naturen, och just därför är deras produkter så bra och klädsamma i många olika sammanhang. Snyggt, praktiskt och multifunktionellt - bättre kan det knappat bli!

Med kläder från Mazine är du alltid redo för nya upplevelser och kan spontant kasta dig från ett äventyr till ett annat utan att någonsin känna dig obekväm eller fel klädd - och den läckra urbana framtoningen får du på köpet. Börja dagen med friskt friluftsliv i parken och avsluta den med att träffa kompisarna på favoritcaféet i stan - komfort och stil går hand i hand!

Fräckt och funktionellt - Mazine är märket för dig med attityd

Hos Zalando kan du köpa kläder från Mazine för både män och kvinnor. Välj mellan sportiga linnen, läckra jerseyklänningar, fräna luvtröjor och oändligt mycket mer. Här hittar du även de allra trendigaste ytterplaggen såsom parkas och allvädersjackor. Samtliga varor har den där avslappnade storstadslooken som gjort Mazine så populära både bland modemedvetna ungdomar och mer mogna konsumenter som gillar att hänga med i svängarna - deras plagg kan bäras av precis vem som helst.

Alla vill vi känna oss läckert stylade och sätta en individuell touch på våran stil, och det utan att kompromissa komforten. Mazine har lyckats fullt ut med detta koncept, vilket gör att du garanterat kommer att få stor användning av dina nya inköp. Om du lever ett aktivt liv i högt tempo, men ändå tycker om att känna dig snyggt och personligt stylad så är detta märke något för dig. Beställ dina favoriter från Zalandos webbshop idag - nya utmaningar väntar!