Katalog

Populära filter
555 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Bli ditt bästa jag med Matinique

Matinique kombinerar klassiskt mode med funktion och exklusiva material och skapar en unik produkt, skapad för den moderna mannen. Snygga skräddade och mjuka stickade plagg i merinoull står sida vid sida med klassiska byxor i denim och skjortor med snygga mönster. Det unika märket har sina rötter i den danska huvudstaden Köpenhamn och det märks verkligen. För vilken stad i Norden har mer modemedvetna skapelser än just Köpenhamn? Det är Matiniques ursprung i vårt grannland som gör kläderna så klassiska, samtidigt som de är precis rätt i trender vi ser just nu.

På Zalando hjälper vi dig att anamma din egen klassiska stil och lotsar dig genom snår och fallgropar i det vi kallar för modedjungeln. Matinique satsar på den maskulina looken, men som ändå tillåter dig att vara den individualist du är och vill genom sina kläder få dig att visa din passion och dina styrkor. Matiniques grund ligger i att plaggen ska kunna kombineras i en oändlighet och bygger upp en trygghet i att blanda formella plagg med de lite mer vardagliga. Inspirationen till Matiniques kläder kommer inte bara från Köpenhamn – märkets designers reser runt i hela världen för att hitta de perfekta känslorna inför kommande kollektioner och säger sig ofta återkomma till Tokyo.

Inspireras av det snygga

På Zalando kan du enkelt hitta de plagg du själv dras till mest av allt och klicka hem dem på bara några få minuter. Du vet väl förresten att dina kläder säger mycket om dig som person och att du aldrig får en andra chans att göra ett gott första intryck? Det är kanske klyschigt, men tyvärr inte desto mindre sant. Gör det mesta av den du är och hitta din stil på Zalando. Vi hjälper dig reda ut begreppen kring trender och bekvämlighet. Matiniques kläder är både trendiga och bekväma och låter dig känna dig hemma samtidigt som du klär dig snyggt och rätt.

Den klassiska stilen som kännetecknar Matinique är alltid en vinnare och gör att du visar upp dig själv från din absolut bästa sida. På Zalando hittar du hela Matiniques kollektion och får hjälpa att välja det som passar dig allra bäst. Vi på Zalando älskar att känna oss delaktiga i ditt mode!

Kombinera klassiskt stiligt med trendigt och hett och trolla fram din egen personliga stil med hjälp av oss på Zalando och Matinique. Bland Matiniques kläder finns något för alla tillfällen och du behöver inte leta länge för att hitta något som verkligen är du.