Katalog

Populära filter
127 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Mascara – vackert och exklusivt mode för festliga tillfällen

När du går på fest vill du ha en outfit som passar din personliga stil, framhäver din kroppsform och som lyfter fram dina bästa sidor. Outfiten ska dessutom passa perfekt för tillfället. Studentbal, nyårsparty, bröllop – det spelar ingen roll vilket tillfället är, du hittar din klänning och kuvertväska hos Mascara.

Välj en aftonväska som blir pricken över i:et

Mascara har flera vackra aftonväskor där du kan hitta just en som passar din personliga stil. Glittra ikapp på festen med en kuvertväska i guld eller silver eller låt en färgstark variant bli en snygg kontrast till klänningen.

Om du gillar den romantiska stilen kan du satsa på en pärlprydd variant eller en med dekorativa blommor. Vill du istället ge din klänning en tuffare touch kan du bära en mörkare, stilren väska till, eller en med ett coolt mönster.

Att välja klänning efter din kroppsform

Mascara har vackra och festliga klänningar i olika modeller och färger. Beroende på din kroppsform kommer du upptäcka att vissa klänningsmodeller kanske passar bättre för just dig. Är du till exempel äppelformad kan en a-linjeformad klänning vara smickrande för din figur. En åtsittande överdel tillsammans med en vid kjol ger också illusionen av en smalare midja, om det är vad du är ute efter. 

Med en päronformad kropp kan du addera volym upptill och markera midjan för att dra uppmärksamheten ifrån breda höfter och en mindre byst, medan du med en timglasformad figur kan framhäva dina former med en klänning som vackert markerar midjan. Har du däremot en stor byst och smala höfter är ett tips att välja en klänning som adderar volym till höfterna och som samtidigt betonar midjan. För dig med en rakare figur kan illusioner av former skapas genom att bära en klänning med olika färg och tyg i över- och underdel.