Katalog

297 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Klädd i Masai känner du dig bekväm i alla situationer

Det danska varumärket Masai skapar mode för den medvetna kvinnan med stor personlighet, oavsett kroppstyp och storlek. Deras koncept tar hänsyn till att varje kvinna har en unik form, och varje plagg har anpassats för att smickra alla möjliga typer av kroppar. Resultatet blir kläder som är snygga och dessutom bekväma att bära vid alla tillfällen.

Klassiskt diskret eller fantastisk och färgstark?

Hos Masai hittar du kläder för en personlig och avslappnad stil. Det är ett märke som dels erbjuder klassiskt stilrena plagg och dels mer färgstarka och stormönstrade inslag, inspirerade av bland annat afrikanska modehus, som välförtjänt fått stor uppmärksamhet de senaste åren. Båda stilarna går utmärkt att kombinera med varandra, och de kan varieras i oändlighet.

Passformen på plaggen är särskilt utformade för att vara smickrande för alla typer av kroppsformer. Bland annat är den så kallade A-formen på toppar riktigt snygg både på slankare kroppar och på rundare former, eftersom plagget alltid får ett så vackert fall och ger en elegant silhuett på grund av den generösa skärningen.

Kombinera former och stilar helt fritt till en egen unik look

När det gäller underdelar finns både byxmodeller som följer kroppsformen nära och sådana som har en mer generös form – båda stilarna passar alla kroppar. Du kan till exempel kombinera ett par smala byxor med en mer tygrik överdel. Alternativt ett par helt raka och löst sittande byxor med en lite smalare överdel, men fortfarande i en design med en lätt utsvängd A-linje som smickrar alla typer av midjor. En härlig oversized kofta över en sådan outfit håller dig inte bara varm utan även trendriktigt elegant, på ett avslappnat och casual sätt.

Hos Masai hittar du dina favoritplagg, oavsett om du föredrar en klassiskt preppy stil, eller gillar 70-talsinspirerade färger och former. Det är ett alternativ för dig som vill göra ditt unika avtryck i världen genom en mer dramatisk framtoning, som speglar din personlighet.

Även Masais kjolar har generöst med tyg i skärningen och ofta den klassiska A-formen som är så snygg över alla typer av höfter och stussar. Samma sak gäller klänningarna som finns i både kortare och längre modeller. Vi kan nästan garantera att när du väl hittat dina favoriter så kommer de att bli de riktiga älsklingarna i din garderob, eftersom plaggen sitter så fint på din kropp hur den än ser ut, faller så vackert och är så otroligt bekväma.