Katalog

24 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Marathon – sköna underkläder med stil och kvalitet

Det danska märket Marathon gör underkläder som är snygga samtidigt som de är sköna att ha på sig. I utbudet kan du välja bland klassiskt enfärgade kalsonger, men även mönstrade varianter i olika färger.

Passform och komfort är extra viktigt inpå huden

Med tanke på att underkläder är det plagg som sitter närmast kroppen så är det viktigt att de är sköna och följsamma. De ska ge rätt stöd och behålla sin passform. Är de dessutom tillverkade i bra och hållbara material så kommer de att hålla både sin stil och funktion en längre tid. Marathons underkläder är framtagna i material som bomull, elastan och viskos vilket gör att de är både stretchiga och bekväma att bära.

Boxermodellen är mångas favorit, och i sortimentet finns den enfärgat för den som gillar stilrena alternativ. För den som gillar att ta ut svängarna en aning finns det coola, mönstrade varianter. 

Glöm inte att även underkläder ska vara snygga

Även om dina underkläder inte alltid syns, så kommer du garanterat att känna dig lite extra fin om plaggen som sitter närmast huden är lika snygga som din övriga outfit. Kalsonger från Marathon är just det, snygga alltså. Genom att erbjuda både stilrena, enfärgade kalsonger och varianter med lite vågade och sportiga mönster så har man byggt ett sortiment som erbjuder något för de allra flesta. 

Underkläderna är dessutom bekväma att ha på sig oavsett om du tar det lugnt hemma, eller om du är ute på språng. Med sin utmärkta passform och mjukhet blir de perfekta att använda under träningspasset. Materialvalen tillåter även huden att andas, vilket är extra viktigt när du tränar och svettas.