Katalog från Mara Hoffman

Varumärke
Pris
779
779
2635
2635
krkr

51 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
Baddräkt - dusty rose Strandaccessoar - white sage Strandaccessoar - dusty rose SAMBA - Bikininunderdel - black/blue RADIAL - Baddräkt - fig SHELLS - Baddräkt - marine SHELLS - Bikininunderdel - marine Bikiniöverdel - fig SAMBA - Bikininunderdel - white/plum Bikiniöverdel - lavender/grey SAMBA - Baddräkt - white/plum SAMBA - Bikiniöverdel - black/blue SAMBA - Bikiniöverdel - white/plum RUGS - Träningsset - turquoise CELESTE - Baddräkt - blue multi CLASSIC - Baddräkt - white/multi Baddräkt - midnight VELA - Bikininunderdel - rainbow/multi CLASSIC - Bikininunderdel - sky blue Baddräkt - aqua Strandaccessoar - poppy SAMBA - Baddräkt - black/blue SHELLS - Bikiniöverdel - marine RUCH - Bikininunderdel - lavender/grey RUGS - Sport-bh - turquoise RUGS - Träningsbyxor - black/cream RUGS - Linne - purple multi

Den här säsongen handlar om träning och fitness. Vi får inte nog av yogaklasser, pilates och simning. Vi på Zalando tror att du håller med när vi säger att alla aktiviteter blir roligare med snygga träningskläder. Därför är vi glada att det finns märken som Mara Hoffman. Vi är förälskade i deras stormönstrade kläder i nylon med inslag av elastan för skön stretch och perfekt passform. Tänk psykadeliskt, påfågel, storblommigt och monokroma kontraster. Detta är plagg som gör dig snyggast i lokalen. Vi gillar de snabbtorkande kläderna som håller oss bekväma under ett helt träningspass eller klass. Vi bär ett par långa tights eller modell trekvarts till en snygg topp som håller allt på plats med omsorgsfull komfort. Mara Hoffman har även många hela matchande set för en enhetlig look.

Hitta din exklusivt trendiga träningsstil

Som om yoga inte redan var en livsstil, blir vi bara mer frälsta i kläder från Mara Hoffman. Nu blir det extra kul att gå till fitnessklassen när vi klär oss i senaste trend från detta märke. Dessutom har de till och med yogamattor. Därför ser vi naturligtvis till att köra looken all in och ser till att kombinera plaggen med mattan. Kan det bli snyggare och roligare att träna? Vi skulle inte tro det! Nu badar vi även i Mara Hoffman. I sortimentet finns flera snygga bikiniöverdelar, underdelar och baddräkter. Designen är glamourös med stora prints som för tankarna till lyxiga resorts. Du väljer bland flera olika modeller som trekvarts, bandeau och träningstoppar. I snabbtorkande material går vi ner och tar ett dopp för att sedan torka i solen. Kombinera de modeller som passar din figur bäst och känn dig fashionabelt fabulös. Den här säsongen får vi inte nog av att upptäcka nya mönster från Mara Hoffman!