Hela herrsortimentet

Populära filter

Tidlöst. Elegant. Skräddat. Upptäck det senaste modet från Baldessarini. Designermärket Baldessarini fortsätter sin satsning med tidlöst mode toppat med eleganta influenser. Kollektionen från Baldessarini består av tidlösa plagg som hämtat inspiration från en skräddad modevärld. 
Nu har Baldessarini anlänt till Zalando med sin imponerande modekollektion. Plaggen från Baldessarini uppfyller inte enbart kraven på kvalitet utan låter dig  skapa en personlig och perfekt look som kan varieras på många olika sätt. Designermärket Baldessarini erbjuder en sofistikerad stil för den modemevetne och urbana mannen som ställer höga krav på design och kvalitet. Baldessarini är en kollektion för dig som vill ha vackert designade plagg för en oklanderlig klädstil. Zalando är glada att kunna möjligheten presenterna Baldessarini.

Baldessarini står för elegans

Att blanda oväntade material ger en tidlös kontrast till din outfit. I kollektionen finner du flera jackor med en klassiskt passform, men även ytterplagg med en smalare, mer skräddad passform. Upptäck också de tidlösa tygbyxorna från Baldessarini, addera en snygg skjorta och du har en vinnande stilkombination. Med rätt detaljer skapar du på balans och spänning i din outfit. Vilka är dina favoriter? Oavsett vad du fastnar för är vi säkra på att du kommer bli nöjd med ditt val. Ett modetips är att inte vara rädd för att välja plagg med mycket färg. Om du brukar bära svart och grått ofta kan du till exempel ge mer liv till din klädsel med ett par färgglada sockor. Eller varför inte kombinera med en snygg halsduk eller scarf? När du matchar trendigt med klassiskt får din stil också en spännande signatur. Vill du ha en snygg businesslook rekommenderas Baldessarini´s snygga kostymbyxor och kavajer. Baldessarini strävar alltid efter den den perfekta looken och passformen.