Utrustning

Sportklockor

Pris
1195
1195
7095
7095
krkr
Storlek
Teknologi

39 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
M600 - Pulsmätare - black V800 HR - Pulsmätare - red M600 - Pulsmätare - white CHARGE 2 - Pulsmätare - black/silver-coloured LOOP2 - Pulsmätare - schwarz BLAZE - Pulsmätare - blue/silver-coloured ALTA HR - Digitalklocka - blue gray ALTA HR - Digitalklocka - fuchsia RUNNER 3 CARDIO - Pulsmätare - black/green CHARGE 2 - Pulsmätare - plum/silver-coloured ALTA HR - Digitalklocka - coral SPARTAN SPORT - Digitalklocka - blau POLAR A360 - Pulsmätare - black AMBIT3 VERTICAL - Pulsmätare - blue BLAZE - Klocka - pink/gold-coloured

Hösten är här och det betyder sportsäsongen har kommit. Ge dig ut i löpspåret, eller kanske du föredrar att hålla dig på det varma gymmet? Hur som helst, det finns inget som är mer motiverande än att kunna mäta sin förbättring, och till detta krävs en bra sportklocka. För att prestera krävs rätt utrustning; använd stoppursfunktionen för att se var du är idag och försök att prestera lite bättre och springa lite längre nästa vecka. Viktigt för en sportklocka är att den har en stor och tydlig urtavla och att den är enkel att använda. Vill du veta precis hur hårt du jobbar? Kombinera din sportklocka med en pulsmätare – se till att hålla dig i den aerobiska zonen för att maximera din fettförbränning. Ska du ha en analog eller en digital klocka? Valet är ditt – hitta den klocka som passar dina behov och personlighet bäst.

Sportklockor hjälper dig att mäta dina förbättringar

En sportklocka är inte bara till för sportaktiviteter – använd den även till vardags för att hålla koll på tiden och visa din lite mer informella sida. En analog klocka med ett armband i slitstarkt gummi visar att du inte är rädd för ett äventyr även om du har på dig kostymen. På Zalando.se hittar du klockor från alla toppmärken. Män har inte lika många möjligheter som kvinnor att uttrycka sin personlighet med accessoarer; därför är det så viktigt att välja rätt klocka. Med en sportklocka och en mer lite mer formell klocka med läderarmband kan du välja den som passar för just dagens behov. Välj bland Zalandos stora sortiment, och hitta de rätta accessoarerna för just dina behov.