Löparskor

Löparskor med stabilitet

Pris
649
649
1895
1895
krkr

37 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
M990 - Löparskor stabilitet - noir/gris WAVE PARADOX 4 - Löparskor stabilitet - blue depths/white/safety yellow GT-1000 6 - Löparskor stabilitet - limoges/silver/peacoat PUMP PLUS NIGHT - Löparskor stabilitet - running white/black/silver met GEL-PHOENIX 8 - Löparskor stabilitet - imperial/black/cherry tomato WAVE INSPIRE 13 - Löparskor stabilitet - black/silver /lime punch WAVE INSPIRE 13 - Löparskor stabilitet - safety yellow/black/directoire blue GT-2000 5 - Löparskor stabilitet - safety yellow/black/silver AIR ZOOM STRUCTURE 20 - Löparskor stabilitet - black/white/cool grey/pure platinum/wolf grey GEL-FOUNDATION 12 (2E) - Löparskor stabilitet - blue/black/cherry tomato M990 - Löparskor stabilitet - cool grey AIR ZOOM STRUCTURE 21 - Löparskor stabilitet - blue jay/glacier grey/obsidian/solar red white/black AIR ZOOM STRUCTURE 20 - Löparskor stabilitet - black/white/photo blue/ghost green/light blue

Löpartrenden är en folkrörelse och har tveklöst singlat upp som vår ultimata favoritsport. Utöver att det är en optimal träningsform som sätter igång alla de stora muskelgrupperna samt snabbt får upp vår kondition, är det enda som krävs ett par bra skor. På Zalando älskar vi att det är så okomplicerat att hålla igång. Vi är självklart måna om att minimera skaderisken och maxa prestationen och ser därför till att hålla oss med rätt löparskor. Av denna anledning är det viktigt att lägga extra energi på att välja skor. Tänk också på att det är ditt personliga löpsteg som avgör om du ska ha en sko med stabilitet eller en lättare modell med mindre dämpning. Utvecklingen går framåt i rask takt och industrin för högteknologiska löparskor är ett faktum.

För problemfri och funktionell löpning

Genom att välja rätt löparsko med stabilitet och tekniska egenskaper som blir som anpassade för dina fötter kan du få ut avsevärt mycket mer av din träning. Du ska även tänka på att inte välja för trånga skor eftersom fötterna sväller något när de är varma och speciellt vid längre distanser. Man brukar säga att man ska ha 4-6 millimeter tillgodo. Vi vill särskilt tipsa dig som har ett pronationssteg med mer förslitning av skon på insidan av foten att införskaffa en modell med extra stabilitet. Särskilt om du uppskattar att springa längre sträckor är det viktigt med rätt stabilitet för att utveckla träningen och undvika skador. När du hittat rätt egenskaper hos skon är det kanske utseendet som avgör. Eftersom löparskor med stabilitet har blivit populärt även utanför löpspåret är det lätt att finna snygg design - från minimalistiskt svarta till starka kulörer.

Missa inte:

Pulsmätare

Funktionsunderkläder

Löpartights

Löparskor Terräng

Löparskor Promenad