Träningskläder till herr - Sport

Populära filter
16 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Sätt personliga rekord i Craft träningskläder för herr

När du tränar behöver du känna dig snygg och bekväm på samma gång. Med Craft träningskläder för herr får du det bästa av två världar och kan röra dig fritt – en förutsättning för att du ska kunna ta träningen på allvar och nå dina mål.

Crafts träningskläder för herr har ofta neutrala färger, vilket gör dem enkla att matcha med varandra. Men det finns några undantag, och det kan vara kul att ha till exempel en träningstopp i klarrött som ger dig en liten extra energiboost de där dagarna när det är segt att sticka ut och springa.

Träningskläderna är tillverkade i material som är funktionella och som leder bort svett effektivt, så du håller dig bekväm och torr genom ditt träningspass.

Med Craft träningskläder för herrar kan du träna oavsett väder

För dig som regelbundet tränar utomhus, till exempel löptränar, spelar fotboll eller gillar att träna på utegym, är vädret alltid något att hålla koll på. Men med träningskläder från Craft kan du ta kontroll och ge dig ut i väderlekar när andra stannar inne, vilket ger dig ett försprång.

Oavsett om det är stekande hett eller iskallt ute har Craft de kläder du behöver för att hålla rätt temperatur. På sommaren kan du satsa på ett par svala shorts och en t-shirt i funktionellt, svettavledande material.

På hösten och vintern när det är kallt ute är det viktigt att du har plagg som både är isolerande och som håller dig torr inifrån och ut. Om du blir för svettig kan du nämligen bli nedkyld när du slutar röra på dig. Craft har många sköna plagg som kan bäras i lager, så du kan justera temperaturen allt eftersom du blir uppvärmd. Samtidigt andas de så att du inte blir för fuktig.

Upptäck Crafts sortiment av underkläder för herrar

Craft har inte bara plagg som jackor och träningstights, utan de ser även till att du har det du behöver under kläderna. Deras bekväma boxershorts är tillverkade av mjuka material som inte skaver, och deras strumpor gör att fötterna inte känns obehagligt svettiga när du är ute och springer.

De har även kompressionsstrumpor, vilka anses främja din prestation vid löpning och även förkorta återhämtningstiden efter ett ordentligt träningspass. Dessa går upp över smalbenet och hålls bekvämt på plats med stickad ribbning som omsluter benet så de inte glider ner när du rör på dig.