Hängivna fans missar inte ett tillfälle att uttrycka stolthet över sin klubb. Visa de rätta färgerna du också med supporterprylar från ditt favoritlag! Du kanske stöder en allsvensk fotbollsklubb i vått och torrt eller har ett Premier League-lag som ligger dig särskilt varmt om hjärtat efter alla lördagseftermiddagar framför Tipsextra. Och när det drar ihop sig till VM i ishockey eller fotboll är det ju aldrig fel att bli en del av det gula havet på läktaren eller framför storbildsskärmen. Supporterprylar binder samman människor vars hjärtan klappar för samma lag och inbjuder till samtal och gemenskap. Som supporterprylar räknas allt från matchtröjor, flaggor och halsdukar som gärna åker på inför match till snyggt designade fritidskläder och kepsar som är aningen diskretare och kan bäras till vardags. För alla sportintresserade män är det närmast obligatoriskt att ha något plagg eller åtminstone en klubbdekal som visar var sympatierna ligger.

Bekänn färg med supporterprylar från Zalando!

Nu kan beställa häftiga supporterprylar från internationella storklubbar här på Zalando. Är du hängiven FC Barcelona-supporter? Varför inte köpa en matchtröja som du kan ha på dig på matchdagen framför TV:n, på sportbaren eller rentav på Camp Nou? Du vet väl att ju fler som bär klubbens färger desto bättre går det för laget! Det är ingen tillfällighet att trogna fans på fotbollsläktaren kallas för den ”tolfte spelaren”. Detsamma gäller förstås även andra stora publiksporter som ishockey, handboll och bandy.

Titta i vår nätbutik om ditt lag finns representerat. Du hittar supporterprylar som matchdräkter, halsdukar, fritidskläder och sportkepsar. De mest inbitna fansen ser naturligvis till att även skaffa sig sitt lags reservställ för att visa sin lojalitet under bortamatcherna. Om du vill vara propert klädd men ändå uttrycka dina klubbsympatier väljer du något av våra fritidsplagg med diskreta klubbemblem på, exempelvis en pikétröja eller en sweatjacka. Funderar du över vad du ska ge till brorsan, pojkvännen eller maken i födelsedagspresent? Satsa på ett säkert kort – en supporterpryl från hans favoritlag.