Jackor & västar

Vinterjackor & -kappor

Pris
449
449
1915
1915
krkr
Storlek
Tillfälle

28 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
3-IN-1 - Vinterkappa /-rock - khaki TONY - Vinterjacka - dark blue PARIS SAINT-GERMAIN - Klubbkläder - dark obsidian/white ARGYLE - Vinterkappa /-rock - dark navy

Just nu när sommaren äntligen kommit och vi längtar efter varma sommarkvällar och härliga bad från bryggan kanske det inte känns så lockande att investera i en skön vinterjacka men det är nu du kan göra ett riktigt bra fynd av jackor i herr storlek på vår rea. När den kallare årstiden redan står för dörren är det inte alltid lätt att hitta de modeller och storlekar man vill ha då dessa ofta är slutsålda. Om du fyndar din vinterjacka på rea nu under sommaren kan du förmodligen hitta en riktigt fin kvalitetsjacka till ett mycket fördelaktigt pris vilket spelar en stor roll då dessa jackor kostar en betydande slant och de skall förhoppningsvis värma dig under många säsonger både till och från arbetet och i skidbacken eller under kalla dagar i pulkabacken med barnen.

Rea vinterjackor herr

Det första du bör tänka på när du skall välja jacka är vilket material du vill att den skall vara tillverkad i och hur värmande den bör vara. Om du åker skidor eller är bosatt i norra delen av landet kan det vara skönt med en riktigt varm dunjacka som isolerar värmen riktigt bra och idag är dunjackor populärare än någonsin och finns i många fina modeller. Sen finns det även vinterjackor på rea i herr storlekar med olika sorters foder och dessa är kanske något tunnare och smidigare att bära mot kroppen. Viktigast är ändå att du trivs i jackan och tycker att den är riktigt snygg. Under vinterhalvåret är det just jackan som man ser mest av och är kanske därför ett av de viktigaste plaggen i vår garderob. Du bör även tänka på hur din övriga klädstil fungerar ihop med jackan, bär du i huvudsak kostym, jeans eller har du en mer sportig och ledig stil. Oavsett vad du gillar är vi säkra på att du kommer att hitta din nya favorit i vårt breda utbud.