Tofflor & inneskor till herr

Populära filter
275 artiklar

Håll fötterna varma och glada med tofflor och inneskor till herr

Har du det kallt på golven där hemma? I vårt stora sortiment av tofflor och inneskor för herr kan du välja och vraka bland massor av fotvärmare. Kör på ett klassiskt par tofflor i ull, eller ett par lurviga varianter som sätter ett leende på läpparna varje gång du tar på dig dem på morgonen.

Matcha gärna dina nya tofflor med din morgonrock eller favoritpyjamas. På så sätt får du till en perfekt outfit att slappa i lediga helgmorgnar och på semestern.

Tips på olika modeller av herrtofflor

Du kanske redan har en favoritmodell på tofflor. Men om du behöver lite inspiration tänkte vi tipsa om ett par mysiga varianter. I sortimentet kan du till exempel hitta mystofflor som är lite som en blandning av tofflor och varma strumpor. De går upp en bit på vristen, har skönt foder och går att användas både med och utan strumpor under. En del av dessa tofflor har ingen hård sula, vilket gör att du kan slänga upp fötterna i soffan utan att ta av dig dem. Dessutom brukar det gå fint att tvätta dem i tvättmaskin.

En annan modell av tofflor som är väldigt populär är lädertofflor med ull i sig. Ull är perfekt att använda i tofflor eftersom det håller värmen utan att du blir svettig om fötterna. Dessutom är dessa tofflor ofta mycket slitstarka och går att använda i många år. De blir bara snyggare med tiden.

Upptäck ergonomiska inneskor

När du väljer dina tofflor kan du fundera på om du föredrar en modell med eller utan häl. Fördelen med hällösa tofflor är att du enkelt kan glida in i dem när det är dags att gå från soffan till köket för att brygga en kopp te. Men ska du gå mycket inomhus och använda tofflorna på jobbet eller kanske när du städar och lagar mat hemma kan det vara en fördel att ha inneskor som sitter lite bättre på fötterna. Annars kan man i längden få ont i fötterna, eftersom tårna hela tiden måste jobba för att hålla kvar tofflan.

Om du vill ha inneskor som är ergonomiska och bra för fötterna rekommenderar vi att du väljer ett par med stöd för hålfoten och som har bra dämpning. Många är noga med att använda ordentliga skor när de promenerar ute, men tänker inte på att golv inomhus också är hårda och ger stötar.