För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Oavsett om du springer långa distanser, vandrar, cyklar eller utövar någon annan sport där det är långt till vattenkranen blir vätskeryggsäcken räddningen. Med en vätskeryggsäck känns träningen trygg eftersom du alltid vet att drycken finns nära till hands. Fyll din vätskeryggsäck med sportdryck, vatten eller annan vätska som du vill ha med dig under träningen. Vätskeryggsäckar finns i olika storlekar och utföranden men de har alla samma funktion – att låta dig slippa törsta under träningspasset. Har du någon gång tänkt att det skulle vara skönt med en riktigt lång cykeltur eller en lång vandring, men aldrig kommit iväg för du varit osäker på hur man packar tillräckligt med dryck inför ett sådant pass? Släpp den oron och lita på vätskeryggsäcken.

Missa inte chansen att ge dig ut på ett långt pass! Skaffa vätskeryggsäcken på Zalandos rea och du är klar!

Tvekar du fortfarande? Det finns ingen anledning att tveka när Zalando har rea på vätskeryggsäckar! Det är bara att slå till och sedan är du klar att genomföra det där långa träningspasset som du längtat efter. Nu finns det inga ursäkter. Klä dig bekvämt och fyll flaskorna i vätskeryggsäcken. Ryggsäcken sitter följsamt på ryggen och drycken är aldrig långt borta. Vätskeryggsäcken tillåter så klart även att du packar med dig några småsaker som du behöver under ditt träningspass. Att införskaffa bra träningssaker behöver inte vara dyrt och svårt. Så varför missa chansen? Skaffa en praktisk vätskeryggsäck inför ditt nästa träningspass. Skaffa den redan idag på rean hos Zalando! Vi har öppet när det passar dig!