Loafers till herr

Populära filter
860 artiklar

Eleganta och smidiga loafers att ta på till herr

Det som kännetecknar en loafer är att det finns ingen snörning utan det är en slip on-sko. De har också alltid en sömn på ovandelen som går ungefär över tårna.

De är enkla att ta på sig eftersom det bara att sätta i foten. Loafern är även en låg sko som visar ankeln. För att behålla passformen kan ett tips vara att använda skohorn när du tar på dig dessa skor.

Den första modellen av loafers kom ut på marknaden runt 1920-talet och har sedan dess producerats i en mängd varianter. Dessa lågskor passar att ha på sig både i vardagliga sammanhang och på fest.

Matcha outfiten med lågskor till herr

När det gäller vad som passar till olika klädesplagg går det att tänka att till byxor som är tillverkade av grövre och tyngre tygkvaliteter passar ett par loafers som är av grövre design bra. Grövre lågskor passar också bra till vidare byxor. Byxor som är gjorda av tunna och lätta tyger ger en bra harmoni till nättare loafers.

I Zalandos sortiment av loafers till herr kan du jämföra en mängd olika varianter för att matcha din klädstil. Det finns olika detaljer på skorna som kan hjälpa till att hitta det lilla extra som passar till outfiten. Dessa detaljer är exempelvis tofsar, spännen och textila överlappningar.

Det kan rekommenderas att om du letar efter par loafers som passar till det mesta är ett par klassiska loafers i skinn att föredra, eftersom de matchar nästan varje outfit. Det går exempelvis att använda dessa skor till kostym, jeans och chinos.

Vackra mönster och enfärgade klassiker i sortimentet av herrskor

På Zalando kan du hitta allt från vita lågskor med färgglada linjer som korsar varandra till skinande enfärgade i brunt eller svart. Det finns modeller som har klack men även utan, och föredrar du klack finns det både markanta som kan ha mönster i undersulan. För den som vill ha en liten diskret klack finns det även ett antal varianter att välja på.

Det finns även en mängd varianter av sulor som påverkar designuttrycket. Det kan vara sulor med grova fördjupningar som bildar ett trekantigt mönster eller sulor som bildar ett vågigt mönster där tån på skon är upphöjd från marken.

Söker du det perfekta paret av loafers har vi här på Zalando radat upp ett gediget sortiment. Här kan du välja de som passar din stil eller ge bort som present för att förgylla en när och kärs outfit.