Du som vill klä dig stilmedvetet men samtidigt låta din personliga smak komma till uttryck har allt att vinna på att rusta upp säsongens garderob med stiliga koftor och cardigans. Plagget som ursprungligen användes av brittiska soldater under Krimkriget fick sig ett rejält uppsving när modehuset Chanel lanserade koftan som dräktjacka på 1920-talet, då i det utseende den har idag.

Beroende på vilken look du eftersträvar finns koftor och cardigans i en mängd olika snitt och utformningar, både långa och korta, med knappar, pinnlås eller dragkedja och med och utan mönster. Den klassiska stilen är avskalad och naturlig med jordnära färger som går i grått, brunt och svart, men du som gärna sätter färg på vardagen hittar även färgsprakande alternativ med utstickande mönster. Kombinera dina koftor och cardigans tillsammans med rätt byxor och skjorta så får du en trendsäker outfit som fullkomligt utstrålar självsäkerhet och personlighet.

Stilsäkert mode med koftor och cardigans för män

Du som har höga anspråk på stil och kvalitet har hittat helt rätt. Här på Zalando Premium finner du märkena som utmärker sig i modevärlden med klanderfri kvalitet och smak, präglade av yttersta noggrannhet, omsorgsfull tillverkning och fingertoppskänsla för stil och mode. Dessa trendiga koftor och cardigans har en självklar plats i varje modemedveten mans garderob och sätter en självsäker touch på varje outfit. Matcha din favorit med ett par trendiga chinos och en uppiggande skjorta och du har en självsäker och inspirerande vardagslook.

I Zalandos onlinekatalog återfinns ett brett utbud av koftor och cardigans, och att hitta ett klädesplagg som matchar din personliga stil och befintliga garderob blir inget problem. Filtrera gärna din sökning efter färg, prisklass och märke för att lättare hitta det du söker, sedan är det bara att skicka in din beställning i lugn och ro. Vi levererar dina koftor och cardigans snabbt och smidigt hela vägen hem till dörren.