Designerkostymer till herr

Populära filter
252 artiklar

Knuten slips, välstruken skjorta, pressveck på finbyxorna, nyputsade finskor och sist men inte minst kavajen som pricket över i:et. Så såg ofta uniformen ut för alla många män som jobbade på diverse kontor runt om i världen. Det var kostym som var den dagliga klädkoden och den var allt som oftast mörkblå, svart eller brun till färgen. Idag ser samhället helt annorlunda ut i de flesta länder. Både män och kvinnor arbetar dagligen på kontor och klär sig trendigt eller hippt för en dag på jobbet.

Vardagligt kul i klassiska snitt

Även idag är kostymen en populär klädkod på många kontor. Därför väljer många män att lägga lite extra pengar på premiumkostymer som andas kvalitet, stil och god smak. Raka, klassiska snitt i enkla dova färger är det som alltid håller i längden. Vill man piffa upp det hela lite eller kanske skapa sin egen personliga touch till allt det strama och dunkla så finns det metoder för det också. En knalligt färgad fluga, en skjorta med småblommig krage eller ett par roligt mönstrade strumpor i utmärkande färger som sticker fram lite nonchalant ur finskorna är tre sätt som alla är både populära och personliga.

Festfina pressveck

Alla de män som till vardags inte behöver bära kostym har självklart också sina anledningar till att införskaffa sig en någon gång i livet. Just premiumkostymer är populära val när det vankas större fester, bröllop eller för att ha en långlivad klassiker hängandes i garderoben för återkommande festliga tillfällen. Det finns en lång rad designers både i Norden och i övriga modevärlden som skapar snygga raka snitt, lekfulla sömmar och pressade byxor för alla dessa tillfällen.

Kombinera med: