Mössor till herr

Populära filter
852 artiklar

Håll stilen med våra mössor för herr

Man brukar säga att man ska hålla huvudet kallt, men vi skulle vilja kontra med att det är bra mycket bekvämare att ta på sig en varm och skön mössa. I vårt sortiment av mössor för herr finns massor av härliga modeller att välja mellan. Komplettera garderoben med mössor för milda höstdagar, iskalla vinterkvällar och allt däremellan.

Många av mössorna går i en neutral färgskala som gör att de blir lätta att matcha med dina andra ytterkläder och accessoarer. En svart mössa passar till det mesta, men vill du variera dig och ändå satsa på ett säkert kort är grått alltid stilrent och elegant. Det kan vara bra att ha några olika mössor hemma. När du promenerar till gymmet i träningskläder och när du går på dejt i en skräddarsydd rock krävs olika sorters mössor. Här finns också varma vinterkepsar för en skön retrolook med vintagevibbar.

Mössor i bekväma och värmande material

I sortimentet hittar du mössor tillverkade i många olika material, så att du kan välja ett du verkligen gillar och som passar din stil. Ull är ett populärt material i mössor eftersom det anpassar sig till den omgivande temperaturen. När det är kallt upplevs det som väldigt värmande, men när temperaturen stiger blir det mer svalkande. Det isolerar helt enkelt bra. Ska du använda din ullmössa när det är mycket kallt ute kan det vara bra att välja en som har väldigt tät stickning, alternativt en som har ett tunt lager fleece som foder.

Ett ullmaterial som är oerhört mjuk och varmt är kashmir, som kommer från en sorts getter som lever där det är riktigt kallt. För att getterna ska kunna hålla värmen är ullen närmast kroppen extra varm – lite som ett naturligt underställ. Ullen har också väldigt fin lyster och är len och mysig, precis vad man behöver på morgonen när man måste ge sig iväg till jobbet i kylan och vill unna sig något extra.

Upptäck våra presentset med mössor för män

Att hitta den perfekta presenten till pappa, pojkvännen eller någon annan kille du tycker förtjänar något fint har aldrig varit enklare. Hos oss kan du köpa fina presentset där en mössa och halsduk ingår, och i vissa av seten får man också med ett par matchande vantar. Välj mellan presenter från flera av de största varumärkena, det här är en suverän present att köpa till den som har allt.