Linnen till herr

Linnet - detta mångsidiga plagg som är den självklara basen i din garderob. Du har naturligtvis din alldeles egna stil och vill kunna komplettera den med snygga basplagg. Där är ett linne för herr den perfekta byggstenen. Ett snyggt herrlinne kan se ut på många olika sätt. Kanske föredrar du grafiska tryck eller så gillar du det enkla monokroma? Låt din personliga smak sätta tonen.

Oändliga möjligheter med linne för herr

Ett herrlinne är långt ifrån bara ett linne. Här finns nämligen oändliga möjligheter att experimentera med din look. Vad föredrar du? Djup halsringning, eller låg? Stora eller små ärmhål? Vill du ha färg eller vara neutral? Som du ser finns alla tänkbara val. Tänk också på att ett linne för herr kan förändra looken helt. En huvtröja där du låter ett linne med tryck skymta under ger en avslappnad look. Till sommaren är det snyggt att komplettera shortsen med ett ledigt linne i tunn bomull som svalkar. Det är både bekvämt och evigt klassiskt. Välj en sommarfräsch färg och bli helrätt på stranden. På gymmet kan du välja ett linne i funktionsmaterial som andas och låter dig kämpa riktigt hårt utan att störas av fuktiga kläder.

Du kan aldrig ha för många!

Det finns kort sagt ett herrlinne för varje tillfälle. Detta smarta och lediga plagg är ett utomordentligt komplement för att snabbt kunna förändra eller förstärka looken på ett enkelt sätt. Genom att sätta på dig ett linne kan du lätt addera en färgklick till din outfit eller göra ett statement med ett coolt tryck. Du väljer själv eftersom bara du sätter dina egna stilregler och vet vad som är snyggt på dig. Det finns möjligheter till det mesta: Ta ut svängarna i något utstickande eller välj klassiskt snyggt. Botanisera mellan mängder av modeller och material och hitta det som sätter just din unika stil. Kom ihåg: Det går aldrig att ha för många i garderoben!