Relaxed & loose fit jeans till herr

Populära filter
490 artiklar

Nu vill vi vara bekväma och klär oss helst i byxor med loose fit. Den mer sportinfluerade trenden med betoning på funktionalitet och komfort har dominerat modebilden ett bra tag nu och riktningen håller i sig. Därför adderar vi fler par till vår samling. Jeans med loose fit är ett givet inslag i vår basgarderob. Vi på Zalando älskar den okomplicerade känslan de genererar. Dessutom matchar vi dem enkelt med resten av basplaggen. Ingen har väl missat den uppenbara trenden med bekväma plagg som t-shirts och sweats. Därför kombinerar vi våra brallor i loose fit helst till en skön t-tröja i bomull eller jersey. Här är det helrätt att satsa på plagg med tryck eller logotyper. Ta ställning för ditt favoritmärke eller sporta ett skönt print.

Så hittar du stilen med lös passform

Du hittar jeans i loose fit i en rad olika modeller. Från klassiska 5-ficksvarianter till de med mer utmanande detaljer. Välj bland raka hellånga ben eller de med ett croppat benslut. Eftersom detta är en överhängande trend finns det en uppsjö av färger och slitningar att variera stilen med. Därför sportar vi gärna ett par otvättade svarta jeans ena dagen för att nästa köra all in på en look med riktigt slitna brallor i ljusblått. Hur bär du upp looken med loose fit den här säsongen? Gå på en stilren outfit med skjorta som du bär utanpå jeansen för en preppy kontorsstil med avslappnad feeling. Eller varför inte bära dem ihop med hoodie och sneakers under en ledig dag på stan? Vi anser att det är lika rätt att köra på baggy som åtdraget med skärp i midjan. Testa dig fram för att hitta din stil med en ledigare passform på byxan och var helt rätt i tiden.

Baggy jeans - när du vill ha en casual look

Baggy jeans, eller "boyfriend jeans" som de ibland kallas på damavdelningen, är ett av de där plaggen som är helt oemotståndligt när de bärs på rätt sätt, men som kan bli käpprätt fel om kombinationen känns klumpig. Desto större är anledningen att hämta inspiration från stilsäkra kändisar som är vana att få sin look synad under lupp! Orlando Bloom passar i sina baggy jeans som han gärna kombinerar med streetskor och scarf som matchar varandra, och Katie Holmes kombinerar uppvikta baggy jeans med klackar på ett utsökt och trendigt sätt. Många upplever att den lösa passformen också får byxorna att kännas lite långa nertill. Blir det alltför mycket tyg kring skokanten, så stoppa enkelt in baggy jeansen i dina sneakers så får du genast en avslappnad och skön look.

Det är roligt att experimentera med baggy jeans om man inte har gjort det tidigare. Denim mot denim är ett grepp som blivit hett i kändisvärlden och som är överraskande stilfullt. Välj en mörkare jeansskjorta till ljusa baggy jeans, och var inte rädd för att välja ett par som är både slita i tyget och urtvättade eftersom det förstärker den avspända stilen ytterligare. Och det är inte bara till klackskor man kan bära uppvika baggy jeans - sandaler, tygskor eller till och med flipflop funkar sommartid för både män och kvinnor. En bra outfit till vardags är collegejacka och baggy jeans, gärna med ett helt vanligt vitt linne till. Baggy jeans är ofta lite lösa i midjan, så detta är det perfekta tillfället att välja till ett matchande skärp eller bälte som gärna får skymta fram mellan baggy jeansen och överdelen.

Annat av intresse:

Man Sneakers Skate

Snapbacks

Pullovers

Hoodies

Vans

G-Star