För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.
Jeans

Boot cut

37 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
ZATINY - Jeans bootcut - 084jk ZATINY - Jeans bootcut - 084hj Jeans bootcut - blue RODEN - Jeans bootcut - troa undamaged wash ZATINY - Jeans bootcut - 084nr 527 SLIM BOOT CUT - Jeans bootcut - bedside blues STICKKER - Jeans bootcut - blue RODEN - Jeans bootcut - murton wash Jeans bootcut - medium authentic RODEN - Jeans bootcut - pawel undamaged OREGON BOOT - Jeans bootcut - bleach RODEN - Jeans bootcut - greyson wash OREGON BOOT - Jeans bootcut - rinse

Vi har sett flera jeanstrender komma tillbaka de senaste säsongerna och efter riktningen mot croppade ben, raka slut i denim är det knappast någon överraskning att boot cut skulle komma att dominera modescenen. På Zalando tillber vi trenden av flera skäl. Framför allt älskar vi deras användbarhet och de multipla sätten att variera stilen på. Med ett något utstående ben är detta en extra smickrande siluett för alla kroppsformer. Vi undrar varför utsvängda ben över huvud taget var ute ur modebilden ett tag. Därför är vi glada att den klassiska byxan har återintroducerats och tipsar om hur du dagligen kan rotera looken med boot cut.

Så bär du looken med utsvängda ben

Vi älskar streetstyle-looks med boot cut. En av de mest klassiska sätten att bära jeans med boot cut på är naturligtvis att satsa all in på en bohemisk outfit. Hitta en modell som slutar på höften och kombinera med valfri skjorta till sandaler eller boots. Addera en väska med axelrem att bära över bröstet för en perfekt flört med både 70-tal och 2000-tal. Den uppenbara fördelen med utsvängda ben är att de faktiskt passar ihop med praktiskt taget allt. Du äger säkert redan flera t-shirts och en skinn- eller bomberjacka, så det är bara att börja matcha! Bär dina boot cuts med boots för en snabb och enkel look som andas ledig elegans. Vi älskar hur vi bär våra flares okomplicerat till både vardag och utekvällar.

Ta en titt på:

Baggy Jeans

Streetwear

Hoodies

Nudie Jeans

Diesel

Wrangler

Mustang