Byxor & shorts

Cargobyxor

Pris
209
209
3795
3795
krkr
Passform

195 artiklar

Sortera efter:
Sida 2 av 3
COLUMBIA - Cargobyxor - black rinsed COLUMBIA - Cargobyxor - navy BATTLE ZIP - Cargobyxor - turbulence kaki Cargobyxor - sand MOTO - Cargobyxor - dark grey solid BACKPOCKETS WITH FLAPS - Cargobyxor - black Cargobyxor - army green FLATS - Cargobyxor - olive MOTO - Cargobyxor - nutria ROOKIE GRIP - Cargobyxor - volcanitic grey FUBAR BIG FITS CARGO - Cargobyxor - desert LOVEL - Cargobyxor - dark sapphir JOGLOUP - Cargobyxor - marine Cargobyxor - safari brown ORIGINAL STRAIGHT FIT - Cargobyxor - maha olive Cargobyxor - beige Cargobyxor - navy COLUMBIA - Cargobyxor - camo night/combat green POCKET - Cargobyxor - blue black Cargobyxor - rubber JOGLOUP - Cargobyxor - tan COMFORT - Cargobyxor - charcoal COMFORT - Cargobyxor - indigo JUMPER FATIGUE - Cargobyxor - olive drab ONSNEWTANG - Cargobyxor - olive night Cargobyxor - dark gray ROVIC QANE 3D TAPERED - Cargobyxor - khaki ROVIC SLIM CUFFED - Cargobyxor - dark bronze green Cargobyxor - dark olive POWEL PM 3D TAPERED - Cargobyxor - dark shamrock/forest night Cargobyxor - washed black POWEL 3D TAPERED CUFFED - Cargobyxor - berge ONSKAREM - Cargobyxor - lead gray Cargobyxor - lizard Cargobyxor - olive ONSSTAGE - Cargobyxor - forest night ONSNEWTANG - Cargobyxor - elmwood ONSNEWTANG - Cargobyxor - olive night ONSSTONE - Cargobyxor - olive night POWEL QANE 3D TAPERD CUFFED - Cargobyxor - dark shamrock ROVIC ZIP 3D TAPERED - Cargobyxor - sartho blue Cargobyxor - tobacco Cargobyxor - olive JJIPAUL JJWARNER - Cargobyxor - kelp ROOKIE GRIP - Cargobyxor - chopper green Cargobyxor - olive Cargobyxor - charcoal BATTLE - Cargobyxor - anthracite chine BROKEN - Cargobyxor - black BOB GYM MIX - Cargobyxor - khaki LOVEL - Cargobyxor - british khaki Cargobyxor - charcoal Cargobyxor - army Cargobyxor - indigo Cargobyxor - concrete grey WESTEND - Cargobyxor - khaki WESTEND - Cargobyxor - indigo WESTEND - Cargobyxor - antracite Cargobyxor - dark blue Cargobyxor - safari brown

Bredda valfriheten på byxor den här säsongen genom att satsa på cargobyxor. På senaste tiden har vi sett att trenden alltmer rör sig mot en workwear-inspirerad stil. Detta tycker vi på Zalando känns helrätt och satsar gärna på ett par i smal modell med tydliga fickor på låren. En modell med smalare lår och rakt benslut är en riktlinje på passform. Det är inte lägre bara kostymbyxor, chinos och jeans som är hett inom modebilden, utan nu dressar vi även upp i cargobyxan. Den har inte minst synts flitigt på modeveckor i Paris och London där modeeliten sätter agendan. Vi ser flera fräscha kombinationer. En snygg och okomplicerad look tycker vi att du enklast får till genom att bära cargobyxor ihop med en enkel t-shirt i regular fit i vitt eller svart. Till denna klädsel anser vi att det är lika rätt med kavaj som vindjacka. Addera en ryggsäck för att få till den helgjutna hipsterstilen som låter definiera nuet.

Hitta stilen med armyinspirerat workwear

Vi får inte nog av mode som är lika funktionellt som helrätt i tiden. Jämte träningsbyxan är det de praktiska frilufts- och arbetarbyxorna som dominerar och rätt modell stavas cargo. Cargobyxor har tagit ett stadigt kliv rakt in i herrarnas modebild och har blivit en riktig snackis. Detta beror antagligen på att de finns i flera tappningar, från mer välklädda variationer till de typiskt workwear-aktiga. Vi passar gärna på att köra arbetarstilen fullt ut. Testa därför att kombinera dina cargobrallor med en tischa som du bär med väst. Ju fler fickor desto bättre. En klockrent alternativ är den grövre överskjortan som du gärna får knäppa ända upp. Lägg till en keps och du får fulla stilpoäng. På fötterna tycker vi att det är snyggast med ett par grova kängor eller sneakers.

Ta en titt på:

Dickies

G-Star

Låga sneakers

Armband

Bootcutjeans