För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.
Badmode

Badkläder

504 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 6

Revolutionera badsäsongen med trendiga badkläder. Vi på Zalando älskar att vistas i vatten, oavsett om det gäller sköna lata dagar på stranden eller professionella simtag. Därför ser vi alltid till att hålla badgarderoben uppdaterad med det senaste. Det finns ju minst sagt lite olika modeller på badkläder att välja bland. När vi tävlingssimmar är det viktigast att badbyxor och baddräkt sitter på plats utan onödiga detaljer som stör vår vistelse i vatten. Kanske att du kämpar mot klockan för att slå nya personbästa eller utövar konstsim? Vi vet hur viktigt det är med rätt outfit och därför kan vi inte få nog av simkläder i snabbtorkande funktionsmaterial som polyamid. Ett lätt inslag av elastan för en stretchig och hudnära fit ger den perfekta passformen. Teknologiska badbrallor gör oss smidiga som fisken under vatten. Briefs och boxers med kortare benslut är våra favoriter, liksom baddräkter i ett heltäckande utförande som gärna får ha snygga detaljer som öppen rygg.

Förnya den trendiga badgarderoben!

Den sportigare trenden dominerar även på badkläder den här säsongen och därför älskar vi märkesloggor, revär och funktionella skärningar. Vi matchar gärna med tillhörande handduk och ett par stora solglasögon när vi ligger och lapar sol på valfri badstrand. Du glömmer väl inte att kepsen är det trendigaste solskyddet du kan ha just nu? Matcha balkläder och accessoarer från samma märke! Vi är dessutom helt rätt i retro! Vi flörtar med svunna decennier där 50-tal är lika hippt som 90-tal. Välj klassiska siluetter och klara kulörer som snyggt avrundas med en sol- eller fiskehatt. Du väljer själv om du vill satsa på små bikinis och briefs eller om du fördrar en tankini och surfshorts. Helmönstrat är helrätt just nu och överensstämmer finstämt med en skön sommarstämning som blir fulländad först med rätt badkläder.

Missa inte: