Badkläder till herr

Älskar du precis som oss sommar, sol och bad i salta eller söta vatten? Då vet du också att riktigt bra badkläder är ett måste för skönt häng på stranden eller ute i båten. Oavsett om du föredrar den avslappnade surfarlooken eller om du gillar den mer klassiskt marina stilen så finns det snygga och funktionella badbyxor precis i din stil.

Badkläder för herr i olika modeller

Dagens badplagg är gjorda i välutvecklade material som torkar fort, något som är ett måste för dig som lever ett aktivt strandliv. Kort sagt ska dina badbyxor passa lika bra för att bada i, som för ett match beachvolleyboll. Gillar du den avslappnade looken är det perfekt med en knälång byxa, kanske med ett färgglatt mönster? Den blir verkligen ett statement på stranden. Gillar du cool retro är en kortare shortsmodell helt rätt för dig. Den marina looken kompletteras bäst med randiga eller enfärgade badbyxor med en dragsko i midjan. Sist men inte minst får vi inte glömma klassikern inom badkläder för herr - badbyxan i briefmodell. Den är alltid rätt och har dessutom på senaste tiden fått något av en revival.

Rätt strandstil för varje tillfälle

När det är dags för sol och bad är det viktigt att även då få behålla sin egen, unika stil. Genom att erbjuda ett mycket stort utbud av badkläder för herr, ser vi till att tillfredsställa varje stilinriktning. Här finns något för dig som älskar att ge dig ut på sjön med båten under varma sommardagar, likväl som för dig som gillar att leva ett aktivt liv med surf eller andra vatten- och strandsporter. Mönster och färger är i dag populärare än någonsin och förstärker din look på ett spännande och kul sätt. Våga utmana dig själv med nya, härliga badplagg och känn dig bekväm och snygg på stranden i sommar.

Missa inte: