För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

27 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
JERVIS BAY - Briefs - navy QUARK - Briefs - shadow grey QUARK - Briefs - black

Efter att boxershortsen har dominerat underklädesmodet ett bra tag är det nu briefs som regerar närmast huden. Det finns ingen kalsongmodell som är mer rätt just nu. Vi gillar särskilt de i en tight fit i jerseytyg med stretch från elastan. Denna kombination ger oss en perfekt passform som är snygg under både jeansen och flanellbyxan. Vi gillar den maskulina och eleganta känslan som briefs ger. Du har väl inte missat trenden med märkeslogotyper och tryck? Den är fortsatt rätt och därför bär vi gärna kalsonger med elastisk linning med loggan från vårt favoritmärke. Eftersom 90-talet är tillbaka inom modebilden låter vi kalsongkanten synas ovanför byxlinningen. Superhett och ledigt för alla som är ute efter en tvättäkta hunklook som andas lika mycket hipster som sportfantast.

För en skön och stabil känsla

Vi tränar även i våra briefs. I material som polyester har de hög andningsförmåga samtidigt som de skänker skön stabilitet närmast huden i både lösare träningsbyxor och tights. Detta genererar i sin tur större rörelsefrihet under intensiva träningspass i både gymmet och löpspåret. Har du förresten testat briefs i merinoull? Detta är ett av våra favoritmaterial eftersom det ger en skön och torr känsla genom hela träningen. Vilken färg ska an välja på briefs? Detta är som så mycket annat en smaksak, men vi på Zalando tycker trots allt att kalsonger i vitt och svart alltid kommer att vara mest klassiskt. Klara färger och mönster är också helt rätt just nu - allt handlar om hur stilmässigt enhetlig du vill vara inifrån och ut.