Badbyxor i modellen brief är helt rätt på stranden och i poolen. På sent 30-tal blev denna bekväma badbyxmodell till slut helt accepterad från att ha ansetts som aningen oanständig. Sedan dess har den varit en modern och gångbar klassiker. Nu finns badbyxorna i flera olika modeller, vilket gör att du har möjlighet att hitta det par som kompletterar din egen unika stil helt perfekt.

Briefs för rörelsefrihet och komfort

Det finns många fördelar med att lägga badshortsen på hyllan till förmån för en briefmodell. En av de främsta är att du får en mycket bättre rörelsefrihet i vattnet då det stretchiga materialet formar sig efter kroppen som en andra hud. Det gör dem perfekta för både snorkling och distanser i bassängen. Det funktionella tyget gör också att byxan torkar snabbt efter badet, så att du slipper vara våt länge. Sist, men inte minst, kommer solens strålar åt över hela kroppen och du får en jämnare solbränna, tänk bara på att inte glömma solskyddet! Kort sagt är briefs en byxmodell som passar utmärkt för strandliv och härliga bad. Vi älskar dem och tror att du också kommer att göra det!

Badbyxor för alla stilar

Tro inte att du är förvisad till endast en modell när det gäller briefs. Idag har mycket hänt inom badmode och byxan finns nu i många olika utföranden. Vill du ha lite mer täckning så kan du till exempel välja en variant med ett lite längre ben. Om träning är ditt fokus finns många modeller från välkända sportmärken att välja bland. Det finns också något både för den som gillar det klassiska och för den som vill sticka ut på stranden. En djärvt mönstrad byxa i klara färger passar den som vill synas, medan en enfärgad byxa med diskretare tryck passar den som föredrar det mer stilrena. Många modeller har också smarta lösningar, såsom dragsko i midjan, eller en smart ficka med dragkedja - perfekt för nycklarna eller betalkortet.