För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Under årets kalla årstider är det dags att klä på sig något varmare, och visst är det härligt att få bylsa på sig ordentligt och ta en uppfriskande promenad med partnern eller ta med barnen till pulkabacken? Till de säsongstypiska jackorna, mössorna och halsdukarna hör även tumvantarna. De klassiska vinteraccessoarerna finns både i stickat - då ofta fodrade med fleece på insidan - och i syntetiska material, och vad man föredrar är helt en fråga om personlig stil och smak. Till den sportiga täckjackan föredrar du kanske ett par vintriga vantar i syntet och skinn, medan den urbana dunjackan med fördel kan kombineras med moderna, stickade tumvantar. Vid vintersport som skid- och snowboardåkning är tumvantarna särskilt praktiska och värmande, eftersom de genom det stora utrymmet för fingrarna håller händerna varmare än fingervantar. Utbudet för skidvantar är särskilt stort och du hittar med säkerhet ett par som passar din övriga skidutrustning.

Zalandos härliga tumvantar håller värmen i vinterkylan

Här hos oss på Zalando hittar du ett brett sortiment av vinterkläder med allt från värmande jackor och tåliga skor till vinterns välbehövliga accessoarer som mössor och vantar. Tumvantarna har en alldeles särskild plats i garderoben den här säsongen och kommer med säkerhet att bli en av våra favoriter! De mysiga tumvantarna är inte bara praktiska och värmande utan känns även otroligt moderna just nu. Hitta paret som passar bäst till din jacka eller dina skidkläder och köp vantarna snabbt och enkelt här på Zalando. Hos oss slipper du leta efter parkeringsplats och stå i kö i kassan, och köpet levereras smidigt hem till dörren. Bredvid tumvantarna rekommenderar vi att du även tar dig en titt på vårt sortiment av mössor, sjalar och halsdukar - eller varför inte beställa hem en hel outfit inför den nya säsongen? Profitera från konkurrenskraftiga priser, ett brett urval och fördelaktiga villkor när du handlar här i Zalandos nätbutik.