Man
Barn

Katalog från Maison Lejaby

 • Storlek
 • Varumärke
 • Pris
 • Färg
  4 artiklar
  |Sortera efter:

  Maison Lejaby är ett exklusivt franskt märke som sedan 1884 har försett kvinnor med utsökta dessouer. Deras varor är så mycket mer än bara underkläder - de är delikata konstverk med hjärta och själ. Maison Lejaby designar allt från extravaganta haute couture-kollektioner till vackra och funktionella underkläder och badmode. Om du bara älskar att klä dig i tjusiga underkläder av lyxiga material så är franska dessouer det mest förnäma som över huvud taget går att bära!

  Samtliga plagg från Maison Lejaby har passform och komfort som heter duga, och endast de bästa och behagligaste materialen är goda nog. Dessa underkläder är oerhört välarbetade och finns i många olika designer - den röda tråden som löper genom allt är representerar kvinnlighet och sensuell elegans. Man producerar även mer nedtonade kollektioner som passar utmärkt till vardags och som dessutom är mer prisvärda - Maison Lejaby är tillgängligt även för dig!

  Maison Lejaby - underkläder för den kräsna kvinnan

  Zalando har ett stort utbud av dessouer av det exklusiva märket Maison Lejaby - om du är kräsen med vad du vill ha närmast kroppen så är dessa underkläder garanterat något för dig! Här finns det flera typer av trosor att välja mellan såsom string och briefs, och bh:arna varierar mellan push-ups, balconettes, t-shirtanpassade och vanlig bygel. Även mer speciella underplagg finns tillgängliga såsom bekväma bodys samt sexiga strumpeband och strumpebandshållare.

  Oavsett om du vill smycka dig med en raffig och utmanande kreation i spets eller hellre bär någonting täckande som lämnar utrymme åt fantasin så finns det många fina underplagg från Maison Lejaby att välja mellan. Designerna må variera, men känslan är densamma - drypande lyx och oerhörd komfort. Passa gärna på att spana in den vackra badmodet som även det finns att köpa hos Zalando. För dig som endast nöjer dig med det bästa är Maison Lejaby märket som gäller!