Filter1

Lumene
Katalog

50 artiklar

Lumene erbjuder naturlig hudvård för nordiska förhållanden

Lumene är det finska hudvårdsmärket som använder naturliga ingredienser från det nordiska landskapet och mineralrikt källvatten från norra Lappland i sina produkter. De tuffa klimatförhållandena i Norden med allt från sträng kyla om vintern till värmebölja under sommartid gör att många av oss har en torr och känslig hy som behöver extra kärlek året om.

Din hy är mer utsatt idag än någonsin förut

Vår hud idag utsätts för mer påfrestningar än någonsin förr. Utifrån, genom luftföroreningar och ett allt mer omväxlande väder, och inifrån, genom tillsatser i maten, fria radikaler och stress. Alla dessa faktorer påskyndar hudens åldrande, och därför är det viktigt att redan tidigt etablera en daglig hudvårdsrutin.

Även om du är ung och har bra hy så behöver du göra hudvården till en daglig ritual för att förebygga problem i framtiden. Lyckligtvis är det aldrig för sent att börja. Lumene har produkter för alla behov som både rengör på djupet och återfuktar. Varför inte lyxa till det med en ansiktsmask? Se det som din egen avkopplande stund både morgon och kväll.

Åren gör dig bara vackrare men ställer också andra krav på hudvården

Åldrande är en helt normal och naturlig process, och våra linjer och rynkor berättar vad vi varit med om i livet. Med stigande ålder kommer dock ofta hudproblem som en allt torrare och känsligare hy. Även om vi välkomnar hudens ålderstecken, vill vi samtidigt känna oss bekväma och vackra. 

Lumene erbjuder produkter som är både snälla och extremt återfuktande. Här hittar du ingredienser som björksav, arktiskt källvatten och nordiska bär som passar perfekt för både ung och vackert åldrande hud. 

Är du känslig för dofter kan du välja parfymfria produkter. Det finns som alternativ bland de flesta produkttyper, som till exempel hudkrämer, ögonkrämer och ansiktsrengöring. De är skapade för de allra känsligaste av de nordiska hudtyperna. Även om du inte är allergisk kan detta vara ett bra val just för att de inte krockar med din egen utvalda parfym. 

Vårdande ingredienser från naturens eget skafferi

Lumenes produkter innehåller 80–99% naturliga ingredienser, som havtornsolja, nordiskt träextrakt och andra beståndsdelar med en lång, nordisk historia av läkande och vårdande egenskaper. Man undviker miljöförstörande och skadliga ingredienser som exempelvis parabener, ftalater, etc. Produkterna är med andra ord perfekt utformade för medvetna nordbor med höga krav på produkternas funktion och ursprung.