Populära filter
446 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Luisa Spagnoli – tidlös elegans

Luisa Spagnoli är ett anrikt klädmärke. De erbjuder klassiska kläder för kvinnan som alltid vill se professionell och elegant ut i vardagen och på festen. Du hittar raka linjer och kjolar som framhäver midjan som du enkelt kan matcha med en av deras blusar eller tröjor.

Kläder för den som vill ha lite elegans i livet

Luisa Spagnolis kläder har en tidlös elegans som gör sig perfekta för kontoret, den mer sofistikerade festen eller en dag på stan. Kläderna har subtila detaljer som inte blir pråliga. Till formen finns både de raka linjerna som passar på alla.

Klänningarna kan du med fördel matcha med några väl valda smycken eller med ett bälte i midjan. Kjolarna och byxorna som går upp till midjan passar utmärkt tillsammans med en av de bylsigare blusarna eller skjortorna. De raka tröjorna och blusarna kombineras med fördel med byxorna och kjolarna som vilar på höften.

Luisa Spagnoli erbjuder kompletta outfits så varför inte spana in ett bälte och en handväska till din klänning eller kjol. En av de raka klänningarna kan varieras med ett tunt bälte. Då kan du få två olika utseenden på samma plagg eftersom formen på plagget ändras. Om du dessutom varierar accessoarer och skor kan du använda samma plagg flera gånger på raken utan att det känns tråkigt.

Ett märke med anor

Luisa Spagnoli grundades redan 1928 i Italien. Hon gjorde egna textilier som uppskattades i hemtrakterna. Som anställda hade hon enbart kvinnliga arbetare och än idag anställer Luisa Spagnolis butiker kvinnor.

För att jobba framåt har Luisa Spagnoli börjat ta fram hållbarhetsmärkta kläder. De flesta av dessa är gjorda i lin som är ett naturligt material med låg miljöpåverkan. Tack vare ett ökat hållbarhetstänk och den tidlösa designen på plaggen kan du använda plaggen länge utan att de känns omoderna.