Filter1

Longchamp
Katalog

1 artiklar

Longchamp – stilsäkra och trendiga solglasögon

Hos Longchamp kan du hitta alltifrån stilrena, enkla silhuetter till trendiga bågar. Med ett stort fokus på kvalitet och på de små detaljerna skapar märket några av modevärldens snyggaste solglasögon som blir perfekta stilaccessoarer till din outfit.

Välj modell och stil efter vad som passar just dig

Longchamp är ett familjeägt märke som har designat solglasögon av hög kvalitet och i olika modeller, i flera generationer. I utbudet finns klassiska, stilrena silhuetter, som är en tydlig grundsten hos märket, men det finns också mer lekfulla bågar för dig som vill testa något nytt och förnya din stil. Ett par solglasögon i pilot-modell är till exempel ett stilsäkert val, medan ett par futuristiska ger en trendig och cool touch till din outfit. Oavsett vad du är ute efter så finns det något som passar just dig och din stil. 

Med ett par nya solglasögon kan du snabbt förvandla en enkel outfit till en mer spännande och modern sådan. Addera ett par solglasögon med färgat glas till vardagsoutfiten, piffa upp partyklänningen med ett par trendiga bågar, eller matcha ett par stora, svarta solglasögon med en kostym för en moderiktig look. Här finns solglasögon för alla tillfällen.

Solglasögon är den perfekta accessoaren – alla par går att matcha på en mängd olika sätt och ger varje outfit det där lilla extra. En outfit är helt enkelt inte fulländad utan ett par solglasögon som kronan på verket.

Snygga solglasögon för varje säsong

Longchamp är trendmedvetna och uppdaterar ständigt sitt sortimentet efter säsong och vad som är inne just nu. Därför kan du alltid vara säker på att hitta ett par solglasögon som passar dig och som även följer de senaste trenderna inom modevärlden. Företaget arbetar dessutom efter en miljömedveten filosofi och är måna om att allting ska gå rätt till under produktionskedjans varje steg. Med dig och miljön i åtanke skapar de snygga solglasögon, i fantastisk kvalitet, för varje säsong.