Filter1

Löwengrip
Katalog

54 artiklar

Löwengrip löser vardagliga skönhetsproblem med innovation

Skönhetsprodukterna från Löwengrip har tagits fram genom att kombinera teknik, data och öppen dialog med tusentals kunder. I sortimentet hittar du allt ifrån deodoranter till serum och schampo – alltid anpassat för känslig hud och skalp.   

Effektiva och skonsamma produkter med kunderna i fokus

Märket grundades när bloggaren Isabella Löwengrip funderade på vad hon saknade på skönhetsmarknaden. Hon fokuserade på vardagliga problem. Tillsammans med erfarna kemister och tusentals kunder utvecklade de innovativa lösningar. Idag är sortimentet brett, och du kan hitta allt ifrån väldoftande deodoranter och hårinpackningar som reparerar, till brun-utan-sol-droppar som ger en solkysst hy. 

Samtliga produkter har en sak gemensamt i att de är effektiva och skonsamma. Det gör att de passar utmärkt även för dig som har känslig hud och hårbotten. Resultatet blir synligt på kort tid och håller länge, vilket beror på de kraftfulla och aktiva ingredienserna som används i varje formula. Produkterna är framtagna i Sverige, och till stor del tillverkade där, på ett effektivt och miljövänligt sätt.

En stor del av framgången beror på att Löwengrip har haft en ständigt pågående dialog med sina kunder och följare. Det har gett märket en möjlighet att möta riktiga behov. För vem vet bättre vad som fungerar eller inte än de som faktiskt använder produkterna? 

Anpassa necessären efter dina unika behov

Det finns många produkter att välja bland, och det kanske kan upplevas som att det är svårt att välja rätt. Det är dock inga problem – du kommer bli överraskad över hur lite du faktiskt behöver i din necessär. Börja med att fundera ut vad just dina behov är. Har du kanske torrt hår i perioder, lätt för att få fet hy, eller upplever du röda utslag när du rakar benen?

När du har kommit fram till dina preferenser är det enklare att hitta lösningen som passar för dig. Det är viktigt att komma ihåg att alla har olika hudtyper och förutsättningar, och att en lösning som passar för din kompis kanske inte är rätt för dig. Därför gäller det att våga testa sig fram. 

Här i Norden kan vi uppleva såväl stora temperaturskillnader, som vind och luftkonditionerade kontor. Löwengrips svenskutvecklade produkter är därför testade i vårt stundvis hårda, nordiska klimat. De står emot väderpåfrestningarna, och du kan lita på att resultatet håller året om.