Katalog

5 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

LK Bennett grundades år 1990 i modemetropolen London av Linda Kristin Bennett och blev snabbt en favorit bland kändisar och kvinnor med öga för elegans. Åtta år senare släpptes kollektioner till en bredare marknad och sedan dess har en explosionsartad expansion ägt rum – i dag finns LK Bennet representerat hos återförsäljare världen över. Klädmärket har etablerat sig som ett av Storbritanniens ledande och förknippas med lyx kombinerat med komfort.

LK Bennett lyfter fram de allra senaste trenderna inom det brittiska modet och är det rätta märket för dig som vill dra åt dig omgivningens blickar. De feminina och eleganta kollektionerna passar stilmedvetna kvinnor som vill ha en välförsedd garderob för alla tillfällen – om du söker efter något anspråkslöst och vill passa in i mängden bör du leta någon annanstans! Med LK Bennet får du extravagant mode av toppkvalitet. Unna dig brittisk lyx i världsklass, du också!

LK Bennett – lyxiga kläder och skor för kvinnor med stil

På Zalando hittar du ett varierat utbud av smakfulla kläder, accessoarer och skor från LK Bennet. Välj bland färgstarka plagg med lekfulla detaljer eller något mer klassiskt och stilfullt. Varför inte en lyxig och stilren klänning som är perfekt för bjudningar och andra festligheter? Lägg till ett par vackra skor så är den eleganta looken komplett. De stilfulla kläderna kan bäras till alla festligheter, stora som små, men passar också dig som gärna klär dig elegant till vardags. Plaggen från LK Bennett får dig att känna dig bekväm samtidigt som de lyfter fram din feminina sida.

Ett uttryck för Linda Bennetts goda anseende är att hon fått smeknamnet ”Queen of the Kitten Heel”; en anspelning på att hon är eftertraktad av hela den internationella modeeliten när det kommer till feminint skomode. En kvinna som bär skor och kläder från LK Bennett går inte att ta miste på, hon kommer alltid att uppfattas som modemedveten och elegant. Ge din garderob en lyxig touch – beställ kläder från LK Bennet på Zalando redan i dag!