Katalog

Populära filter
36 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Lil’Boo passar coola kids med spring i benen

De allra minsta vill också ha lika tuffa kepsar som mamma och pappa. Med rätt huvudbonad får kidsen rätt attityd och sticker ut på lekplatsen så att föräldrarna har koll på sin ögonsten i mängden. Dessutom skyddar de varma mössorna mot snö och kyla.

Sommartid kan alla barn bära den söta bucket-hatten som skärmar av solens strålar. Mössorna och hattarna är designade både för små spädisar och tuffa barn som börjat på förskolan.

Praktiskt och trendriktigt, med glimten i ögat. Spana in dansk design som skapats för en hållbar livsstil. Det är Lil’Boo helt enkelt.

Slipp frysa med mössor från Lil’Boo

Lil’Boo har verkligen lyckats designa mössor som har alla möjliga färger. Här finns allt från gult till rosa. Barnen blir söta i randiga mössor eller huvudbonader med en liten tofs.

Flera av mössorna har en ordentlig, vikbar kant som gör att mössan känns mjuk och skön att ha på sig. Här finner du också Lil’Boos fina och klassiska etikett med den lekfulla loggan. Beanie-modellen ger ett extra häftigt uttryck.

Om du inte vill hålla reda på långa halsdukar kan barnet ta på sig ett värmande halsskydd som blockerar kylan som annars vill tränga in under halslinningen.

Kepsar hör sommaren till

Det är roligt med unika kepsar på både små killar och tjejer. De allra flesta kepsar är flerfärgade i snygga färgkombinationer som blått och grått eller orange och brunt. Det gör att kepsen kan matchas till nästan alla kläder.

En typ av keps har dessutom ett värmande foder vilket gör att den också kan bäras på höstpromenaden. Du slipper helt enkelt förhandla om att ha mössan på eftersom ditt barn kommer älska denna häftiga accessoar. På dessa kepsar finns en dragsko bakpå så att kepsen sitter på ordentligt hela utevistelsen. Det finns också små solhattar med skärm som skyddar små bebisar från den starka solen.