Katalog

272 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Exklusiva klassiker från Lexington för dig som trivs utomhus

Är du som lyckligast när du får vara utomhus, i naturen, och sitter du sällan stilla när du väl får chansen att vara där? Du kanske åker skidor på vintern, eller seglar på sommaren? Spelar golf på våren, eller jagar på hösten? Lexington har den perfekta stilen för dig året runt, med sina klassiska och eleganta designer. 

Tidlösa basfärger och modeller som aldrig går ur tiden

Kollektionerna från Lexington kommer i basfärger som marinblått, grått och vitt, och ibland med enstaka röda accenter. Det passar dig som föredrar klassisk estetik och harmoni framför att alltid hänga på de senaste trenderna. Designen på kläderna bygger på tidlösa former som aldrig blir gamla, och som känns precis lika fräscha och aktuella även nästa år. Inspirationen kommer självklart från amerikanska östkustens New England, med den hantverksskicklighet och känsla för hög kvalitet som regerat där i långt mer än hundra år.

Tradition står i centrum hos Lexington. Varje plagg är gjort av naturliga material som håller högsta kvalitet, med stor hantverksskicklighet, stolthet och en rejäl dos kärlek. Kläderna fungerar precis lika bra i stan som ute på landet. Nyckelorden här är både tradition och bekvämlighet.

Tricket att skapa en hållbar garderob men samtidigt våga kombinera

Vi vet att många som hittar ett favoritplagg gärna köper minst två likadana exemplar. Eller en och samma modell i flera olika färger. Det är ett smart drag som gör att din garderob alltid fungerar oavsett år och säsong, och det gäller särskilt när det kommer till traditionellt tidlösa designer som står över de trendiga dagsländorna. 

Skapa en hållbar garderob genom att satsa på basfärger som exempelvis marinblått, svart, vitt och beige. Dessa går att kombinera med varandra nästan hur som helst, och du behöver aldrig mer fundera över vilken outfit du ska välja eller om de olika plaggen fungerar ihop. 

En klassisk stil kan ibland kännas en smula ospännande, men faktum är att med Lexingtons kläder så kommer du alltid att känna dig både snygg och välvårdad. De dagar du känner dig lite djärvare kan du dock kombinera med färgglada accessoarer. Ett par coola solbrillor, en scarf i orange eller knallrosa, röda skor (vågar du?) eller en portfölj i en spännande modern form kan liva upp det mesta. Något som kontrasterar mot det traditionella ger dig en spännande framtoning – det blir det bästa av två världar, helt enkelt!