13 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Leon & Harper är en stor aktör på modemarknaden som fångar kvinnors blickar med sina pigga designer och förstklassiga material - de visar en gång för alla att det faktiskt är värt att investera i lite bättre plagg. Det som vidare är utmärkande för Leon & Harper är deras val av fräscha och glada färger samt roliga och lekfulla tryck. Om man klär sig riktigt muntert och spralligt så kan man inte annat än att påverkas själv!

Kläderna är varierade i sin utformning så att just du ska kunna hitta rätt plagg oavsett vart dina kurvor sitter. När du valt ut kläder som passar dig så kommer du märka ytterligare någonting som Leon & Harper är mästare på, nämligen att med stor omsorg ta fram den perfekta passformen. Piffa till din stil med plagg från Leon & Harper och upptäck kvalitet när den är som allra bäst!

Upptäck det fräscha dammodet från Leon & Harper

I Zalandos nätbutik hittar du ett stort utbud av fräscha damplagg från Leon & Harper. Med dessa kläder blir det inte längre svårt att sätta ihop en riktigt snygg look för dagen. De pigga designerna har en unik förmåga att inspirera och få fantasin att flöda. Här hittar du fina linnen, toppar och jeans, men även plagg att vara mer klädd i såsom jackor, stickade tröjor och sweatshirts. Dessutom gör Leon & Harper underbara maxiklänningar som har en tendens att återkomma på modekartan sommar efter sommar.

Med Leon & Harper är det enkelt och roligt att sätta ihop olika kreativa outfits. Du kan själv välja om du vill göra looken lite extra festlig, avslappnad och bohemisk, ung och yster eller kanske mer åt det sportiga hållet. Trender må komma och gå med blixtens fart, men kvalitet är något som aldrig går ur tiden. Satsa på gedigna plagg från Leon & Harper hos Zalando som har ett brett utbud av de allra största favoriterna!