Lättburna accessoarer i finaste läder från Legend

Vi tycker att både väskor och bälten är helt underbara accessoarer. Om du håller med bör du kolla in det nederländska märket Legend. Deras vision är att låta dina accessoarer definiera din stil, och det genomgående temat är produkter i äkta italienskt läder.

Italienskt läder möter nederländskt hantverk

Det som utmärker Legend är främst deras handväskor av hög kvalitet. De är stolta över sitt hantverk och breda utbud, som både kan underlätta din weekendresa och komplettera outfiten på firmafesten. Ingen väska är den andra lik, men alla är de utformade i den stilrena design som präglar märket. Trots att det är italienskt läder som används, syns det nederländska hantverket i de dolda sömmarna och skarpa linjerna.

Produkterna sticker ut genom att de på ett enkelt sätt kombinerar den stilrena designen med kontrasterande detaljer, som små dubbar och fransar. Det är en hyllning till det lekfullt seriösa och accessoarerna passar lika bra i Europas modemetropoler som på semestern till sommarhuset.

Skärp är både praktiskt att använda och en evigt modern, snygg accessoar. I Legends sortiment finns skärp för de flesta smaker. Du kan bland annat hitta alternativ med ormskinnmönster och i färger som gult och det klassiska konjaksbruna. De smala varianterna är som gjorda för att markera din midja i ett par snygga jeans, medan bredare sätter höfterna i fokus. Även här syns det nederländska hantverket i de fina linjerna. 

Robusta detaljer på eleganta vardagsaccessoarer

Legends produkter passar dig som lever en urban livsstil och kräver hållbara accessoarer med det där lilla extra. Om du gillar mindre väskor som känns lagom när du pendlar eller är ute och shoppar, så finns det ett stort utbud som av läckra väskor som klarar av att förvara det allra nödvändigaste. 

Färgerna i väsksortimentet skiftar mellan naturfärger som brunt, grått och mossgrönt, vilket gör det lätt att implementera dem i din stil. Det är aldrig fel att kombinera din nya väska med ett matchande skärp. 

Detaljerna ger produkterna det där lilla extra, men både väskorna och skärpen känns i grunden rejäla. De ger ett tidlöst och stilrent intryck, och tack vare sin enkelhet är de lätta att matcha med din övriga outfit, vilket gör att du kan använda dem ofta och mycket. Ett exempel är de större handväskorna som du kan använda till både jobbet eller skolan och på resor. Till detta rekommenderar vi väskorna med axelrem, helst i en större storlek, för att täcka alla dina behov.