Damkläder & damskor från adidas Originals

1 154 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 14

Det sportiga modet är en ständigt återkommande trend. Den är ett tydligt inslag på catwalks och de modemedvetnas shoppingrundor säsong efter säsong. Vi förvånas inte över det faktum att adidas - förutom att vara en av världens främsta aktörer inom sportmode - också är vägledande när det kommer till en ledigare stilriktning.

Våga flasha loggan från adidas Originals

Adidas Originals svämmar över på modebloggar och i modemagasin. Få trender är så återkommande heta som detta varumärkes logotyp! Vi ser den regelbundet på sweatshirts, t-shirs och linnen. Iförd plagg från Adidas originals skapar du enkelt en bekväm vardagslook - oberoende av om du är på väg till gympasset, till rundan på stan eller jobbdagen. Den sportiga stilen syns även frekvent på de hippaste klubbgolven. Fullt förståeligt, tycker vi. Att klubba är ju trots allt också en sport, eller hur?

Alla som vill vara retrosportiga räcker upp en hand!

Du bygger enkelt en skön outfit till vardags genom att mixa och matcha basplaggen från adidas Originals. Variationsmöjligheterna är oändliga. En schysst sweatshirt med eller utan huva bärs med fördel ihop med jeans av eget val – gärna raka eller slim fit – samt med ett par adidas Originals även på fötterna. Väj ett par tights från samma märke som du kombinerar tillsammans med ett ledigt linne eller enkelt skapar en moderiktig outfit av genom att slänga på dig en lång kappa så som vi ser stilen i storstäder som Stockholm och Berlin.