För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Katalog från KOOI

Varumärke
Pris
419
419
559
559
krkr
Tillfälle

3 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1

Det har väl knappast undgått någon att det på senare tid blivit modernt med stickade plagg. Stickade tröjor har länge varit populärt och nu finns ett härligt utbud av stickade klänningar, kjolar och koftor. KOOI har verkligen anammat och bidragit till den stickade trenden. Den stickade kollektionen från KOOI är verkligen läcker och svår att motstå. Med mönster som för tankarna till orientaliskt lugn blir deras plagg en verklig fröjd för ögat. Det breda utbudet av stickade klänningar och andra plagg är väldigt klädsamt och inger både harmoni och modemedvetenhet. Varför inte välja en härligt stickad klänning från KOOI som snart kommer att bli din nya favoritklänning? Matcha med ett par tjocka strumpbyxor och ett par högskaftade stövlar och din klädstil är verkligen helt perfekt.

Trendigt och tidsenligt med stickat från KOOI

Det är både roligt och spännande att experimentera med kläder och stilar. Vad sägs till exempel om ett par mönstrade tights som du kan kombinera med en enfärgad stickad tröja? Jättesnyggt. Ett par låga ankelboots av skinn förhöjer din stil som passar bra under årets lite kyligare dagar. Koftor är det perfekta plagget för kalla dagar eller som alternativ till en jacka. Värm dig vid brasan med en tjock härlig kofta. Din stickade kofta kan du med fördel använda till ett par enfärgade byxor eller jeans på både jobbet och fritiden. KOOI klär kvinnor varmt i fantastiskt stickade kreationer. Köp dina stickade plagg idag. De kommer snart att bli dina nya garderobsfavoriter.

Ta en titt på:

Svarta Jeans

Festmode

Klockor

Hoodies

Svarta klänningar