Populära filter

Konges Sløjd har allt för vardagen med barn

Konges Sløjd är det danska märket som har allt som behövs för livet med barn. Företagets produkter är lätta att känna igen med sitt tydliga formspråk och en behaglig färgskala. Kläderna, leksakerna och inredningsprylarna från det här varumärket är tänkta att skapa harmoni och trygghet i en tidvis kaotisk vardag. Produkterna är dessutom väl genomtänkta och producerade med stor hänsyn till kvalitet och hållbarhet.

Oavsett om du väntar barn, nyligen fött, eller har haft barn i några år kan du hitta alla nödvändiga tillbehör hos det här märket. Storlekarna på kläderna från Konges Sløjd passar barn i åldrarna mellan cirka 0-12 år. Märket har också ett brett utbud av vackra inredningsprylar att dekorera barnrummet med. Alla de där sakerna du har på listan inför det första barnet vare sig det är inredning, leksaker eller kläder finner du hos Konges Sløjd.

Konges Sløjd och hållbarhet går hand i hand

Ambitionsnivån för att tillverka produkter på ett ansvarsfullt sätt ligger högt hos det här varumärket. På Konges Sløjd är målet att hela sortimentet ska gå att använda under lång tid, och gärna av flera familjer. Många av artiklarna från det här företaget möter Zalandos krav för att märkas som produkter som minskar utsläpp, består av återvunnet material eller sparar vatten.

Flera produkter i Konges Sløjds utbud är framtagna helt eller delvis av återvunnet material. När du köper en sådan produkt stöttar du kampen mot svinnet, och hjälper till att spara på jordens resurser. Varumärkets sortiment innehåller även leksaker i trä som helt eller delvis kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk. Träprodukter från bra källor leder till reducerade utsläpp i naturen. Konges Sløjd och hållbarhet hör också ihop när det kommer till användning av ekologiska material, vilket sparar på vattenanvändningen.

Något för alla

Utöver produkterna som är till för barn erbjuder Konges Sløjd även ett antal artiklar som är tilltänkta dig som mamma. Sortimentet kännetecknas av plagg i sköna material som både är vackra att se på och tillåtande för kroppen. Du känner igen färgerna och mönsterbilderna från utbudet av barnkläder, vilket gör att du och ditt barn kommer att matcha varandra perfekt.

Artiklarna från Konges Sløjd smälter fint in i alla hem. Oavsett vilka produkter du har sedan tidigare passar utbudet från det här varumärket fint in i boendemiljön och garderoben. Märkets sortiment har en nedtonad och stilfull design som är lätt att kombinera med annat.