Kläder

Populära filter
5 064 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Upptäck kläder från ONLY i skandinavisk design

ONLY är ett märke som har hängt med sedan mitten av 90-talet och som fortfarande är väldigt populärt. Här på Zalando kan du shoppa massor av härliga plagg, oavsett vad du behöver komplettera din garderob med just nu. Plaggen är välsydda och designade med eftertanke, där stort fokus läggs på en bekväm och smickrande passform och material i hög kvalitet. Det gör att deras basplagg är säkra kort när du behöver något att använda till vardags. Basplaggen finns i många olika färger så att du inte måste hålla dig till klassiska svarta, grå och vita nyanser. När du har fått basen på plats, till exempel ett par jeans och en t-shirt i din favoritfärg, kan du komplettera din outfit en skön stickad kofta. Självklart finns det också lite mer dressade alternativ till kontoret eller festen. Det finns också jackor för alla väder så att du kan ha en enhetlig stil även när du ska ge dig ut i regnet eller ta en promenad en kylig vinterdag.

Sköna kläder i mjuka material

ONLY är ett märke som följer de senaste trenderna, men sätter sin egen twist på dem så att plaggen inte blir omoderna när nästa stora grej intar catwalken. Det gör märket till ett bra alternativ i fast fashion-världen, då du kan använda plaggen länge utan att de känns inaktuella efter ett tag. Kläder från ONLY är sköna att ha på sig, och det gäller inte minst underkläderna och basplaggen. Du kan shoppa allt från trosor och bandeau-BH:ar till jeans från det här danska märket. Ofta säljs underkläderna i flerpack, och det gäller även basplagg som linnen och t-shirts, vilket ger dig en bra deal på plagg som används mycket.

Shoppa hållbara plagg enklare

Om du är som vi så vill du göra din del för att hjälpa miljön. Då vill vi passa på att tipsa om vårt filter ”Hållbarhet”. Genom att använda det kan du enkelt sortera fram plagg från ONLY som är certifierade av oss tack vare att olika hållbara metoder och material har använts vid tillverkningen. Det kan till exempel vara att man har skapat kläder av återvunnen polyester från plastflaskor eller spillmaterial. Eller så har man sparat på vatten eller minskat mängden utsläpp i samband med tillverkningsprocessen. På respektive plaggs produktsida kan du sedan läsa mer om varför just den produkten räknas som miljömässigt hållbar. Tillsammans skaffar vi oss kunskap så att vi kan göra hållbara val när vi shoppar.