För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.
Alla

Kläder från Onepiece

Varumärke
Pris
249
249
1195
1195
krkr
Tillfälle

21 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1

De tre norska killarna som skapade Onepiece kunde aldrig ana vilken succé det skulle bli. Plagget var tänkt som den ultimata overallen för lata dagar, men blev så mycket mer. Knut, Henrik och Thomas förvånades lika mycket som alla andra när Onepiece blev ett plagg för klubben. De skapade ett innovativt plagg som kombinerade munktröjan med mysbyxorna utan obekväma muddar. Plagget blev fort otroligt populärt. Idag ägnar grabbarna från Norge all sin tid åt märket. En av dem, Thomas, har till och med övergett sina universitetsstudier. Istället arbetar han och hans kollegor med att utveckla Onepiece. Onepiece har blivit både hatad och älskad i sociala medier, men oavsett så är den en odiskutabel succé. Själva tror de att bekvämligheten och användbarheten är grundbulten för framgångarna. Trenden som spreds från Skandinavien ut i Europa visar inga tecken på att avta. De innovativa grabbarna från Norge nöjer sig inte med bara det utan fortsätter ständigt att utveckla märket.

Onepiece – den älskade succén som inte går att undvika

Onepiece är mer än ett klädesplagg. För en del människor är det en hel livsstil. Vill du bara hitta det ultimata plagget för en dag med pizza i soffan eller vill du kanske anamma hela livsstilen? Oavsett svaret så finns här ett stort utbud av overaller att välja på för kvinnor, män och barn. Till overallen behöver du självklart lika bekväma underkläder. Du som är kvinna hittar ett brett utbud av bekväma hipsters hos Zalando. Perfekta under din nya overall. För dig som är man finns här lika bekväma kalsonger. Zalando erbjuder dig en mängd valmöjligheter. Det bästa är att den starka trenden för Onepiece gör att du inte behöver byta om när du ger dig ut för att handla godis till filmen. Onepiece är helt enkelt ett klädesplagg du inte kan vara utan!